спам

Ако искаш да минеш метъра с лист хартия и повърхностни знания FMI е твоето място, но ако искаш да научиш наистина за какво иде реч и да получиш истински знания, които ще ти послужат в практиката telerik е твоето място.

Ако искаш да минеш метъра с лист хартия и повърхностни знания FMI е твоето място, но ако искаш да научиш наистина за какво иде реч и да получиш истински знания, които ще ти послужат в практиката telerik е твоето място.

Това е моето мнение за България:

Това е моето мнение за България:

Разгледайте като опция http://academy.telerik.com/
До колкото си спомням имаше идея да се получава диплома, не знам дали се осъществи.

Разгледайте като опция http://academy.telerik.com/
Имаше идея да се получава и диплома за висше образование, но не съм сигурен какво стана дали се получиха нещата.

Да, доста по-трудно е от университет и за разлика от университета, не е сигурно, че ще го завършите, но знанията ще са доста повече. :)

Разгледайте като опция academy.telerik.com
Имаше идея да се получава и диплома за висше образование, но не съм сигурен какво стана дали се получиха нещата.

Да, доста по-трудно е от университет и за разлика от университета, не е сигурно, че ще го завършите, но знанията ще са доста повече. :)

Здравейте, искам да събера всички IP+PORT от тук примерно:
http://bluez.me/1n7
Успявам да взема само по един резултат, с file_get_contents и explode.
Но не се сещам как ще стане да се взимат всички
ето какво съм сглобил:
PHP:
<?
$url = file_get_contents("http://www.gametracker.com/search/csgo/");

$table = explode("<td class="c08 item_bgcolor_even">", $url);

$table2 = explode("</td>", $table[1]);

echo $table2[0] ;
?>

За да влезете в сървъра ви трябва GTA San Andreas оригиналната играта и SA-MP 0.3x клиента.
885b0a83f466721e.png

1) Инсталирате играта (не трябва да имате мод):

1.1) За да не ви покаже грешка "Please insert the CD/DVD" заместете файловете от архива в папката на играта.

1.2) Екипа на GTA.TELNET.BG ви препоръчва да държите закачен диска на играта GTA San Andreas постоянно към Daemon Tools/Alcohol 120 за да не прави проблем и да крашва играта при влизане в сървъра.

2) Клиента за играта може да свалите от тук:

3) Добавяте сървъра в клиента IP:
f3899f66eeb55969.PNG
samp.telnet.bg:7777

4) Като го добавите IP-то дясно копче и
11f73ffe68447636.png
Connect
63db57481c4ee084.png

95122ac5b8168beb.png
bfd444d315f8e6cc.PNG

При регистрация името ви трябва да бъде между 3 и 20 букви и използвайте само a-z, A-Z, 0-9, БЕЗ символите: !@#$%^&*

Видео с инсталация на клиента: @youtube.com

http://gtabg.net - Сайт към сървъра (статистика, правила, информация, форум и т.н.)

За да влезете в сървъра ви трябва GTA San Andreas оригиналната играта и SA-MP 0.3x клиента.
885b0a83f466721e.png

1) Инсталирате играта (не трябва да имате мод):

1.1) За да не ви покаже грешка "Please insert the CD/DVD" заместете файловете от архива в папката на играта.

Здравейте, предполагам повечето от вас разбраха, за Светлин Наков и неговия изгряващ софтуерен университет. Според мен, знанията предоставени от него и останалите преподаватели, ще са на адски високо ниво с възможности за професионална реализиция. Всичко което ме спираше до сега беше факта, че не знаех дали дипломата ще бъде призната в БГ, камо ли в ЕС, но преди малко във фейсбук попаднах на следното Светлин Наков за Софтуерния университет

Здравейте, предполагам повечето от вас разбраха, за Светлин Наков и неговия изгряващ софтуерен университет. Според мен, знанията предоставени от него и останалите преподаватели, ще са на адски високо ниво с възможности за професионална реализиция. Всичко което ме спираше до сега беше факта, че не знаех дали дипломата ще бъде призната в БГ, камо ли в ЕС, но преди малко във фейсбук попаднах на следното Светлин Наков за Софтуерния университет

Здравейте колеги, предполагам повечето от вас разбраха, за Светлин Наков и неговия изгряващ Софтуерен Университет. Според мен, знанията предоставени от него и останалите преподаватели, ще са на адски високо ниво с възможности за професионална реализиция. Всичко което ме спираше до сега беше факта, че не знаех дали дипломата ще бъде призната в БГ, камо ли в ЕС, но преди малко във фейсбук попаднах на следното Светлин Наков за Софтуерния университет. Какво е вашето мнение за Университета му, дали ще успее да събере преподаватели и да успяват да предадат материала както трябва? Учебната програмата добре ли е подготвена и прочее. Иии дали някой от вас ще се записва?

И друго... принципно идеята ми беше да замина за Дания където да уча "Computer Science AP" 2 1/2год. и "Software/Web Developer BA(бакалавър)"... Кое е по-добре...да се опитам да замина или да остана в SoftUni?

Здравейте колеги, предполагам повечето от вас разбраха, за Светлин Наков и неговия изгряващ Софтуерен Университет. Според мен, знанията предоставени от него и останалите преподаватели, ще са на адски високо ниво с възможности за професионална реализиция. Всичко което ме спираше до сега беше факта, че не знаех дали дипломата ще бъде призната в БГ, камо ли в ЕС, но преди малко във фейсбук попаднах на следното Светлин Наков за Софтуерния университет. Какво е вашето мнение за Университета му, дали ще успее да събере преподаватели и да успяват да предадат материала както трябва? Учебната програмата добре ли е подготвена и прочее. Иии дали някой от вас ще се записва?

И друго... принципно идеята ми беше да замина за Дания където да уча "Computer Science AP" 2 1/2год. и "Software/Web Developer BA(бакалавър)"... Кое е по-добре...да се опитам да замина или да остана в SoftUni?

Здравейте колеги, предполагам повечето от вас разбраха, за Светлин Наков и неговия изгряващ Софтуерен Университет. Според мен, знанията предоставени от него и останалите преподаватели, ще са на адски високо ниво с възможности за професионална реализиция. Всичко което ме спираше до сега беше факта, че не знаех дали дипломата ще бъде призната в БГ, камо ли в ЕС, но преди малко във фейсбук попаднах на следното http://www.economy.bg/science/view/10780/Svetlin-Nakov-za-Softuerniya-universitet--- Какво е вашето мнение за Университета му, дали ще успее да събере преподаватели и да успяват да предадат материала както трябва? Учебната програмата добре ли е подготвена и прочее. Иии дали някой от вас ще се записва?

Здравейте колеги, предполагам повечето от вас разбраха, за Светлин Наков и неговия изгряващ Софтуерен Университет. Според мен, знанията предоставени от него и останалите преподаватели, ще са на адски високо ниво с възможности за професионална реализиция. Всичко което ме спираше до сега беше факта, че не знаех дали дипломата ще бъде призната в БГ, камо ли в ЕС, но преди малко във фейсбук попаднах на следното http://www.economy.bg/science/view/10780/Svetlin-Nakov-za-Softuerniya-universitet--- Какво е вашето мнение за Университета му, дали ще успее да събере преподаватели и да успяват да предадат материала както трябва? Учебната програмата добре ли е подготвена и прочее. Иии дали някой от вас ще се записва?

Здравейте колеги, предполагам повечето от вас разбраха, за Светлин Наков и неговия изгряващ Софтуерен Университет. Според мен, знанията предоставени от него и останалите преподаватели, ще са на адски високо ниво с възможности за професионална реализиция. Всичко което ме спираше до сега беше факта, че не знаех дали дипломата ще бъде призната в БГ, камо ли в ЕС, но преди малко във фейсбук попаднах на следното http://www.economy.bg/science/view/10780/Svetlin-Nakov-za-Softuerniya-universitet Какво е вашето мнение за Университета му, дали ще успее да събере преподаватели и да успяват да предадат материала както трябва? Учебната програмата добре ли е подготвена и прочее. Иии дали някой от вас ще се записва?

Здравейте, колеги. Имам сайт за онлайн филми под wordpress, търся да направя плеъра си по същия начин както в този сайт ( http://bit.ly/1dWYEtA ). Целта ми е адсенс да стой на челно място и от горе да кликат плеъра за да могът да гледат филма. Това е нещо като слайд ,който го премества без рефреш. Казаха ми,че има някакъв плъгин ,но не мога да го намеря. Ще се радвам ако някой ми помогне :)

Back
Горе