спам

2.png

Представяме ви Bulgarian Linux Coutner-Strike 1.6 сървъри!

САЙТ ФОРУМ ПРАВИЛА

Глезотийки в сайта:
UserDir << -- Лична директория. Можете да качвате всякакви файлове. (нужна ви е регистрация)
SMS Sistem << -- SMS Admin, SMS VIP, SMS Unban .. etc
Player stats << -- Player статистика ...
BanList - Списък на баннатите играчи ...

INFO:
Сървърите се хостват от една машина, която е на операционна система Linux.
Характеристики на машината: AMD Opteron 8 core / 16 gb ram / RAID 5 / 1GBs Connection
Speedtest:
1562904679.png

Сървъри:
CSLan.bg 1.6 Classic :!:
IP: cslan.bg:27010
Maps: de_dust2, de_cpl_mill, de_nuke, de_train, de_inferno.. etc !
Slots: 21
Uptime: 24/7
b_560_95_1.png

CSLan.bg 1.6 Dust2 Only :!:
IP: cslan.bg:27011
Maps: De_dust2
Slots: 32
b_560_95_1.png

CSLan.bg 1.6 Deatmatch :!:
IP: cslan.bg:27012
Maps: de_dust2, de_inferno, de_nuke, cs_assault, de_cpl_mill, de_dust2_2006... etc
b_560_95_1.png

CSLan.bg 1.6 Deathrun :!:
IP: cslan.bg:27013
Maps: deathrun_air_beta6, deathrun_army_fixed, deathrun_arena2_hard, deathrun_astro_e, deathrun_av2009_f, deathrun_baw_h... etc
Slots: 18
b_560_95_1.png

CSLan.bg 1.6 CSDM War3FT SaveXP :!:
IP: cslan.bg:27014
Maps: de_dust2, de_dust4ever, de_nuke, de_train, de_inferno_old, de_aztec.. etc
b_560_95_1.png

CSLan.bg 1.6 Gungame :!:
IP: cslan.bg:27015
Maps: gg_mindmaze2, gg_33_frisson, gg_33_battle, gg_Star, gg_transform, gg_strange_assault... etc

ShowHacking няма ! Ако искате сървърите ни да бъдат във Вашето "GameMenu.res", напишете в някой от сървърите - /setmenu or /servers

Приятна игра в нашите сървъри !!

2.png

Представяме ви Bulgarian Linux Coutner-Strike 1.6 сървъри!

САЙТ ФОРУМ ПРАВИЛА[/center]

Глезотийки в сайта:
UserDir << -- Лична директория. Можете да качвате всякакви файлове. (нужна ви е регистрация)
SMS Sistem << -- SMS Admin, SMS VIP, SMS Unban .. etc
Player stats << -- Player статистика ...
BanList - Списък на баннатите играчи ...

INFO:
Сървърите се хостват от една машина, която е на операционна система Linux.
Характеристики на машината: AMD Opteron 8 core / 16 gb ram / RAID 5 / 1GBs Connection
Speedtest:
1562904679.png

Сървъри:
CSLan.bg 1.6 Classic :!:
IP: cslan.bg:27010
Maps: de_dust2, de_cpl_mill, de_nuke, de_train, de_inferno.. etc !
b_560_95_1.png

CSLan.bg 1.6 Dust2 Only :!:
IP: cslan.bg:27011
Maps: De_dust2
Slots: 32
b_560_95_1.png

CSLan.bg 1.6 Deatmatch :!:
IP: cslan.bg:27012
Maps: de_dust2, de_inferno, de_nuke, cs_assault, de_cpl_mill, de_dust2_2006... etc
b_560_95_1.png

CSLan.bg 1.6 Deathrun :!:
IP: cslan.bg:27013
Maps: deathrun_air_beta6, deathrun_army_fixed, deathrun_arena2_hard, deathrun_astro_e, deathrun_av2009_f, deathrun_baw_h... etc
b_560_95_1.png

CSLan.bg 1.6 CSDM War3FT SaveXP :!:
IP: cslan.bg:27014
Maps: de_dust2, de_dust4ever, de_nuke, de_train, de_inferno_old, de_aztec.. etc
b_560_95_1.png

CSLan.bg 1.6 Gungame :!:
IP: cslan.bg:27015
Maps: gg_mindmaze2, gg_33_frisson, gg_33_battle, gg_Star, gg_transform, gg_strange_assault... etc

ShowHacking няма ! Ако искате сървърите ни да бъдат във Вашето "GameMenu.res", напишете в някой от сървърите - /setmenu or /servers

Приятна игра в нашите сървъри !!

Искам да попитам, за да гледам 3D Blu-Ray(Свален от zamundata) трябва ли да имам някакви определи очила за 3D. Другият ми въпрос е трябва ли видео картата да е някаква специална и играе ли някаква роля мониторът :)

Искам да попитам, за да гледам 3D Blu-Ray(Свален от zamundata) трябва ли да имам някакви определи очила за 3D. Другият ми въпрос е трябва ли видео картата да е някаква специална и играе ли някаква роля мониторът :)

http://zamunda.net/details.php?id=150288 с ето тази съм.
Въпроса ми е, защо ми засича моите характеристики

Модел процесор - Intel i3 (2-ядрен)
Процесор - Intel Core i3-2330M 2.20GHz
Характеристики на процесора - 3MB L3 Cache
Рам памет - 6GB DDR3 1333MHz
Резолюция на дисплея - 1366×768
Видео карта - ATI-AMD Radeon HD 6490M с 1GB DDR5 собствена памет

Мда и аз натова се учудих - пак го разпространяват по медиите като онова LifeBox или там какво беше.

Нашият проект с Alex (alex95_bg_2), поне си заслужаваше излъчването :D, все пак спечели и първо място :P... И не са разбрали - 2-ма сме :D...

Мда и аз натова се учудих - пак го разпространяват по медиите като онова LifeBox или там какво беше.

Нашият проект с Alex (alex95_bg_2), поне си заслужаваше излъчването :D, все пак спечели и първо място :P... И не са разбрали - 2-ма сме :D...

m-urocheta.info ... 2.40/м. средно 15-37 посетителя :)

за заявка : http://m-urocheta.info/ads.php , a za контакти: http://m-urocheta.info/contacts.php

Back
Горе