спам

Здравейте, трябва ми малко помощ, за менюто в един съвместен проект.
Това е проекта, та въпросът ми е:
Какво трябва да променя в кода за да може когато кликнеш примерно на "начало", стрелката да си остане там? И какво трябва да сложа или да променя за да стане с плавен слайд менюто?
Мерси предварително.

Какво трябва да променя в кода за да може когато кликнеш примерно на "начало", стрелката да си остане там? И какво трябва да сложа или да променя за да стане с плавен слайд менюто?
Мерси предварително.

Мерси предварително.

Мерси предварително.

Здравейте, как мога да си направя менюто като кликна примерно на "начало" стрлката да си остане там?
Говоря ви за този сайт http://americanpie-bg.tk
Също така как мога да го направя плавмо да се мести показалеца?

Здравейте, това е сайта. Как мога да направя менюто когато кликна примерно на "начало", стрелката да си остане там?И също така как мога да го направя плавно да се мести стрелката?

Здравейте. Как мога да направя менюто когато кликна примерно на "начало", стрелката да си остане там?И също така как мога да го направя плавно да се мести стрелката?
П.П. Това е сайта - http://americanpie-bg.tk

Здравейте. Как мога да направя менюто когато кликна примерно на "начало", стрелката да си остане там?И също така как мога да го направя плавно да се мести стрелката?
П.П. Това е сайта - americanpie-bg.tk

евтина реклама в сайт с над 200 уникални на ден
www.prognozibg.net
който иска да пише

www.prognozibg.net
който иска да пише

www.prognozibg.net
който иска да пише

@sniper, това е ясно, че ще го направи, но и на главната страница не му показва стрелката.

Много странно, защото пробвах дори под IE5 ти я показва на index.html.
И под chrome няма проблем.

Виж да не бъркаш някъде.

Опитай сега пак отвори САЙТА и натисни рефреш.

@sniper, това е ясно, че ще го направи, но и на главната страница не му показва стрелката.

Виж да не бъркаш някъде.

Виж да не бъркаш някъде.

Виж да не бъркаш някъде.

Сега опитай пак. Отвори сайтаи натисни рефреш ...

Ами RayWilliamJonson, nigahiga, hotandfluffy - това им е работата. Имат много събскрайбъри, аз съм един от тях и получават доста добри пари от това. Не знам за гледанията, но абонатите им са много и от това получават много пари...

Ами RayWilliamJonson, nigahiga, hotandfluffy - това им е работата. Имат много събскрайбъри, аз съм един от тях и получават доста добри пари от това. Не знам за гледанията, но абонатите им са много и от това получават много пари...

tedo96 каза:
Ауе програмистите сте били много бъгнати. :D
Това според мен е заради липсата на спорт. :)
Ам тренирал съм 6 години баскетбол , и те ме питаха като бях там на изследванията дали съм тренирал нещо активно и казаха че може да е от баскетбола (но това беше преди сумати време), в момента както се казва кисна доста на РС-то

tedo96 каза:
Ауе програмистите сте били много бъгнати. :D
Това според мен е заради липсата на спорт. :)
Ам тренирал съм 6 години баскетбол , и те ме питаха като бях там на изследванията дали съм тренирал нещо активно и казаха че може да е от баскетбола (но това беше преди сумати време), в момента както се казва кисна доста на РС-то

Back
Горе