спам

tedo96 каза:
Ауе програмистите сте били много бъгнати. :D
Това според мен е заради липсата на спорт. :)
Ам тренирал съм 6 години баскетбол , и те ме питаха като бях там на изследванията дали съм тренирал нещо активно и казаха че може да е от баскетбола (но това беше преди сумати време), в момента както се казва кисна доста на РС-то

tedo96 каза:
Ам тренирал съм 6 години баскетбол , и те ме питаха като бях там на изследванията дали съм тренирал нещо активно и казаха че може да е от баскетбола (но това беше преди сумати време), в момента както се казва кисна доста на РС-то

tedo96 каза:

tedo96 каза:
За двата ако вземеш 100лв ще е цяло чудо. :)
Бъркаш се доста. Само Video: ATI RADEON 9550 128 MB върви около 30 лв. 1ГБ ДДР400 е около 30 лв. Тези харддискове да не мислиш, че са за без пари. А те си имат и захранвания.

tedo96 каза:
За двата ако вземеш 100лв ще е цяло чудо. :)
Бъркаш се доста. Само Video: ATI RADEON 9550 128 MB върви около 30 лв. 1ГБ ДДР400 е около 30 лв. Тези харддискове да не мислиш, че са за без пари. А те си имат и захранвания.

Ще може ли някой да ми свали http://download.pomagalo.com/510719/biznes+plan+za+razrabotka+na+malyk+tyrgovski+obekt/?search=0 ? :)

Ще може ли някой да ми свали този файл http://download.pomagalo.com/510719/biznes+plan+za+razrabotka+na+malyk+tyrgovski+obekt/?search=0 :)

Някой да може дами свали този файл http://download.pomagalo.com/510719/biznes+plan+za+razrabotka+na+malyk+tyrgovski+obekt/?search=0 : )
Нещо не мога да си пусна нова тема дава ми "error" :?

Здравейте ,моля някой да ми направи 2 абнера , с размери 468х60.

Банерите да са на тема цс.

Вие изберете фон/картинка , текст "BG-Gamer.tk" .

Да са семпли и приятни сцетове.

Мерси.

Мерси.

Мерси.

може ли някой да ми препоръча система за банери(рекламки), за предпочитане с админ панел.
Това, което имам предвид е нещо, като тази на Zamunda.net(не рекламирам сайта). Това имам предвид.

Благодаря предварително

може ли някой да ми препоръча система за баннери(рекламки), за предпочитане с админ панел.
Ако може да прилича на тази на Zamunda.net (не рекламирам сайта).

Благодаря предварително

може ли някой да ми препоръча система за баннери(рекламки), за предпочитане с админ панел.

Благодаря предварително

Благодаря предварително

Благодаря предварително

Здравейте, може ли някой да ми направи 2 банера, с размери: 468х60.

Банерите да са на тема Counter-strike.

Картинките/фона по ваш избор, текст: "BG-Gamer.tk

Да бъдат семпли банери .

Мерси.

Здравейте, може ли някой да ми направи 2 банера, с размери: 468х60.

Банерите да са на тема Counter-strike.

Картинките/фона по ваш избор, текст: "BG-Gamer.tk"(не е реклама)

Да бъдат семпли банери .

Мерси.

Back
Горе