спам

jefriii

Registered
аз па предлагам да се съберем един екип от тука смешани дизайнери и програмисти кой квото може и знае и да направим няква онлайн игра тема лесно ще измислим но ми омръзна да гледам само някви тъпи прости и направо безмислени гори тука само с някви жалки допълнения който са взети от туриста ей така който е съгласен да създадем един групов в скайп и да се разберем :)

BattleGrounds каза:
Дам... съглсен съм с админа ще го послуаш и ще направя нещо за което ме интресува най-много, но проблема е, че май не се интерисувам от почти нищо
Вмомент в глвата ми се въртят няколко неща
Кога ще излезя
Кое момичи ще зарибявам
Кога ще излези следващата серия на наруто
И кога ще излезя следващата игра на LoL
А да и много ядене и пиене ... от думите който казах май не се интересувам от много неща, преди исках да направя сайт за наруто но вече има такива за цялото население на китай...
:D вярно си е до вчера си говорех с такива хора "имало ggbit" който е пълен с информация има друг път ако ще и ggshit да има все пак нищо не пречи да си опиташ шанса ..... па тва че в ggbit има повече мнения много хора тва не ги вълнува не че имам нещо против сайта ли е там форум ли е но просто се изказвам :)

Back
Горе