P Pe0pl3 Registered 9 Март 2009 #1 искам някаде из индеха да ми показва например колко добавени урока имам коя заявка да използвам :arrow:
искам някаде из индеха да ми показва например колко добавени урока имам коя заявка да използвам :arrow:
N nogravity Registered 9 Март 2009 #2 mysql_num_rows А ето ти кодче за изкарване на информация от бд: <?php $db = mysql_query("SELECT * FROM таблица") or die(mysql_error()); $broi = mysql_num_rows($db); echo "Имаме <b>$broi</b> урока!"; ?> Увеличете... Само си замести на мястото на таблица с името на твоята таблица П.П. Сега се сетих и за друг начин без mysql_num_rows ама се използва mysql_fetch_array. Ето виж: <?php $db = mysql_query("SELECT count(id) as total_lessons FROM таблица") or die(mysql_error()); while($row=mysql_fetch_array($db)){ echo 'Имаме <b>'.$row['total_lessons'].'</b> урока!'; } ?> Увеличете... Избери си между двете
mysql_num_rows А ето ти кодче за изкарване на информация от бд: <?php $db = mysql_query("SELECT * FROM таблица") or die(mysql_error()); $broi = mysql_num_rows($db); echo "Имаме <b>$broi</b> урока!"; ?> Увеличете... Само си замести на мястото на таблица с името на твоята таблица П.П. Сега се сетих и за друг начин без mysql_num_rows ама се използва mysql_fetch_array. Ето виж: <?php $db = mysql_query("SELECT count(id) as total_lessons FROM таблица") or die(mysql_error()); while($row=mysql_fetch_array($db)){ echo 'Имаме <b>'.$row['total_lessons'].'</b> урока!'; } ?> Увеличете... Избери си между двете
P peter3d Registered 10 Март 2009 #4 Коя заявка да ползвам....... Ползвай тази за безсмъртие, научете се да ни пускате ПОНЕ една малка част от кода или от структурата на базата се конкретизирайте във въпросите!
Коя заявка да ползвам....... Ползвай тази за безсмъртие, научете се да ни пускате ПОНЕ една малка част от кода или от структурата на базата се конкретизирайте във въпросите!