с какви "машинки" слушате музика

vesku

Registered
Аз имам 1 на creativе(5.1) и едни няква си марка(5.1) която не сам чувал и вкащи е лудница :twisted:
Мисля скоро да си взимам
http://www.mostbg1.com/most/Item.aspx?itemid=30488
Някой има ли ги?

В къщи мн рядко слушам силно музика, иначе в колата съм си сложил 2x8' Magnat(високи и средни), 1x12' Herz(ниски), 2x10' Magnat(ниски), отпред 2х6.5'(високи и средни), 2 усилвателя, 1 МAC 1kW, и един 200W за 2те 10-ки. Имам още една туба 12' Бошман(ниски), къде ще я разположа.

Иначе в къщи съм с някво Microlab 5.1 доволно свири.

Аз в къщи имам на компа едно audigy и някакви колонки 2.1 и слушалки akg k-66(от които съм много доволен).
Когато съм по улиците с mp3player-чето ползвам akg k-12p (също са много корави).
Поздрави на всички.

Luxeon Logicfox T5.1 - много добри колони, от 3 години ги имам и нямам никакви проблеми, супер си свирят, а освен това имам и безжични слушалки

м..
аз съм с едни logitech-и от три години може би 4.1 и са доста силнички + един sound blaster live
пък силна музика ми влияе добре като пиша :D

Ето с тия съм :)
http://www.volta.bg/index.php?page=item&categoryID=1246&itemID=14802

Не е кой знае какво, но ме устройва :?:

Аз съм с некви две колони на A4Tech. Много са зле. :D Не можеш да извадиш силен звук от тях, нямат бас, но за 15 лв толкоз. :D

И аз съм на същата марка... черни, високи, кръгли... като кошчета за буклук :D, ама пък защо ми е да гърмя, чак съседите да слушат?

Не силата на звука е силна, а качеството! И аз съм чупил прозорец в къщи с тонколоните(и не се гордея с това :D :lol: ). Качеството на музиката е най-важното за мен.

300x233xaea09baae3.jpg

+
54728_ss.jpg

А колони
A9217.gif

Иначе мисля да си взема
0296492001180458389.jpg

В колата музиката ми не е кой знае какво :)

HOME%20SP%20THS-RA1%20WoodA%20smal.jpg

+

HOME-SP-THS-SUB10-SILVER.jpg

на сила го докарва :roll: но като качество не е особено добро :(
от 1 година имам идея да ги сменям но все не остават пари за това

Back
Горе