този сайт

В дясно кадето са рекламите добави още нещо
За толкова добър ли дизайнер се мислиш че вече и правиш сайтове за пари не се обиждаи :lol:

Пробвай се никой не те е спрял успех ти пожелавам добави че тук можете да си направите сайт за контакти посетете ...... добави и друго

Пробвай се никой не те е спрял успех ти пожелавам добави че тук можете да си направите сайт за контакти посетете ...... добави и друго

значи започвам с хедъра: Какво общо имат тези 2 стрелки с Full Design?!?!? Предполагам че си ги сложил ето така колкото да не седи празен хедъра.
Менюто не е добре: говоря като големина на шрифта и самият шрифт. На началната страница се пише нещо за фирмата, в твоя случай за теб:
Код:
Здр. казвам се еди кой си на еди колко си години от еди къде си,занимавам се с еди какво си от 2 години например.В този сайт може да намерите еди какво си.Ето линк към някой мой нови проекти и еди какви си още работи

Като ти гледам портфолиото едва ли ще изкараш кой знае какви пари, но нищо не се знае.Според мен най-много да направиш някой сайт на някой IRC канал и да земеш до 20 лева.НЕ ТЕ ОБИЖДАМ просто ти казвам, че има още много да учиш.Казвам ти го така направо защото и аз съм минал по твоя път и знам какво е!!!
Препоръчвам ти да почетеш още за уеб-дизайна, за добре структурирания код, и за уеб-стандартите.

Успех!!!

zaheto

Само като видях Source-a и ми стана ясно.. Човек! По-добре се помъчи да направиш нещо сам, а не File/New, както казва zaheto. Като си изтрил генератора от индекса си мислиш, че ще скриеш нещо...

Този сайт е правен на WPM
Само като видя кода на style и вече го знам на какво е правен .. :)
Код:
<style type="text/css">
/*----------Text Styles----------*/
.ws6 {font-size: 8px;}
.ws7 {font-size: 9.3px;}
.ws8 {font-size: 11px;}
.ws9 {font-size: 12px;}
.ws10 {font-size: 13px;}
.ws11 {font-size: 15px;}
.ws12 {font-size: 16px;}
.ws14 {font-size: 19px;}
.ws16 {font-size: 21px;}
.ws18 {font-size: 24px;}
.ws20 {font-size: 27px;}
.ws22 {font-size: 29px;}
.ws24 {font-size: 32px;}
.ws26 {font-size: 35px;}
.ws28 {font-size: 37px;}
.ws36 {font-size: 48px;}
.ws48 {font-size: 64px;}
.ws72 {font-size: 96px;}
.wpmd {font-size: 13px;font-family: 'Arial';font-style: normal;font-weight: normal;}
/*----------Para Styles----------*/
DIV,UL,OL /* Left */
{
 margin-top: 0px;
 margin-bottom: 0px;
}
</style>
Като видя такъв код и ми е ясно :)

ама аз не питам за това..
вижте ми 1вия пост

dashe това е нищо тази програма генерира още код който неможе да се напише на ръка..

Е ко примерно аз ако си поръчам дизайн от теб..
Ти ще ми го направиш на WPM да бе много удобно за купувача..

Back
Горе