този сайт

Офф admin моля lock тази тема.. :)
На много хора ще им олекне + автора на темата ;)

dashe каза:
Офф admin моля lock тази тема.. :)
На много хора ще им олекне + автора на темата ;)
тука си прав много ае нема нижда да я заключва просто спираме с писането по темата :shock:

малеее прочетох 4 страници как го съсипахте човека....лелеле
малко по кротко бе хора :) живота е хубав.
все пак днеска си на 15, утре си на 30...дрги ден...ехееее на небето(под земята)......
ето ти една идея:
на индекса можеш да си турнеш примерно "последен проект" +малко инфо за теб. и готово

//а и един съвет: ползвай Microsoft FrontPage - много по добра е от WPM и пак можеш да работиш в design изглед . или пък Dreamweaver - повечето професионални дизайнери я ползват. :?:

MontefuckeR каза:
zaheto,
каква да е тя?

zaheto каза:
значи започвам с хедъра: Какво общо имат тези 2 стрелки с Full Design?!?!? Предполагам че си ги сложил ето така колкото да не седи празен хедъра.
Менюто не е добре: говоря като големина на шрифта и самият шрифт. На началната страница се пише нещо за фирмата, в твоя случай за теб:
Код:
Здр. казвам се еди кой си на еди колко си години от еди къде си,занимавам се с еди какво си от 2 години например.В този сайт може да намерите еди какво си.Ето линк към някой мой нови проекти и еди какви си още работи

Като ти гледам портфолиото едва ли ще изкараш кой знае какви пари, но нищо не се знае.Според мен най-много да направиш някой сайт на някой IRC канал и да земеш до 20 лева.НЕ ТЕ ОБИЖДАМ просто ти казвам, че има още много да учиш.Казвам ти го така направо защото и аз съм минал по твоя път и знам какво е!!!
Препоръчвам ти да почетеш още за уеб-дизайна, за добре структурирания код, и за уеб-стандартите.

Успех!!!

zaheto

Мен ме кефи аз си бацам с WPM2 май много е критикувана има си и свойте недостатъци аз не съм решил да работя професионално а колкото да си имам страница.Но ако ти си решил да се занимаваш с уеб дизайн наистина ги послушай прави са.Dream Weaver 8 или прочети уроците на мен ми го казаха ама аз нямам време а ти ако имаш не чакай а действай.Успех от мен!

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

значи леко по леко работя вече с дреама ма ми трябва още време :lol:
тиа дни да сабера малко пари и ще ида на курсове за някой неща
ако искате може да си направим група и да идеме заедно ще има и някакво намаление..

Back
Горе