трафика в 000webhost

obqvi_in

Registered
Не знам в кой раздел да публикувам тази тема, за това ще я напиша тук. За което се извинявам. Смених си хостинга понеже предишния много забиваше сега съм с 000webhost, но в контролния панел никъде не открих къде мога да гледам месечният си трафик. Тоест колко GB ми остават, къде ли не рових и целия панел нищо не отрих. И още един въпрос някой ползвали този хостинг, но да си плаща за повече трафик или неограничен трафик. Дали са сериозни с плащанията или да използвам български хост.

Благодаря на всички.

ами аз ползвам този хост но само безплатната версия. Ако ще си плащаш по-добре си вземи български хост. Значи един и същи сайт качен на 000webhost ммного бавно се отваря, а на български платен хост много по-бързо.

odyssey каза:
ами аз ползвам този хост но само безплатната версия. Ако ще си плащаш по-добре си вземи български хост. Значи един и същи сайт качен на 000webhost ммного бавно се отваря, а на български платен хост много по-бързо.
Разбира се, че един и същи сайт ще зарежда различно на безплатен и платен хостинг.. Платените услуги винаги са по-добрите от към бързодействие, защото все пак си и плащаш за това!! :)

obqvi_in каза:
Кажи ми къде да си гледам за месечния трафик.
Ами то си го пише ;)
Bandwidth 100,000 MB = 100 GB!

Само тъпото е, че не можеш да следиш колко точно си използвал.. или поне още не съм намерил от къде може да се следи.. За сега намерих само с колко разполагаш на месец.. :)

Питах сайта и те ми подгориха че не предлагат статистика в реално време на Bandwidth но като потребител достигне 80ГБ щели да му пратят емейл да го предупредят.

Back
Горе