триене на базата данни и запазване на phpbb2

ReD_z0n3

Registered
Добър ден излезна проблем с phpmyadmin и мисля да изтрия целият ( xampp ) и да го инсталирам наново. Но искам да знам как да си запазя форумат мнения теми регистрирани потребители и кой файлове трябва да запаметя преди изтриването на XAMPP :)

Значи запаметяваш си папката на форума някъде на компа после влизаш в phpmyadmin намираш базата данни phpbb3 или както ти се казва там и горе в бутоните ще видиш има едно Export или Експотирай И Даваш го и си го записваш някъде на компа

а след като го export-на файлат , който ще ми даде да запаметя има ли значение къде ще го запаметя или какво ще го правя :? и използвам phpbb2 базата ми данни се казва phpbb2 :)

аре де никои ли няма да каже , какво точно трябва да направя , защото по горният пост не ми помога.

ReD_z0n3 каза:
а след като го export-на файлат , който ще ми даде да запаметя има ли значение къде ще го запаметя или какво ще го правя :? и използвам phpbb2 базата ми данни се казва phpbb2 :)

Еми след като натиснеш EXPORT ти излиза sql-a на форума. Копираш го и после го поставяш примерно в forum.sql и след като си преинсталираш XAMPP влизаш в пхпмуадмин-а и от там си избираш базата данни и след това цъкаш горе SQL и добавяш това което ти е в forum.sql :?:

Мисля, че така ще стане :wink:

Back
Горе