трябва ми система за рендери

SandPrince

Registered
сега за сайта ми за уроци ми трябва система за рендери.
чудех се как да стане и най-накрая го измъдрих - сега ще ви го обясня подробно дано да е възможно.

Така трябва ми следното нещо:
документ от който се добавят - add_render.php
с полета "Име на рендера" и "url:// на рендера" + бутонче добави.
ето ви я нагледно.
rendersistem.jpg

идеята е обаче на страницата на която ги добавя - renders.php да ги визуализира на ред по 3 и в колонка по 5 + странициране да има. да ги вади както на картинката. като особенното е че трябва да създава на моя хоста само умалено изображение без да записва самото оригинално изображение. като се кликне на умаленото да води до урл-то на оригиналния размер на картинката.

така тъй като по сайта ми станаха фоста файлове и за да не стане некой гаф с файловете направо да ви кажа имената на файловете как да бъдат. трябва и да могат да се трият но само от моя милост админа. така че трябва до името на рендера да има "Изтрий" или [X] (което е по добре с хиксче).
add_render.php - файла с формата за добавяне на рендер
addr.php - предполагам че трябва и файл който да отговаря за добавянето това ще е този.
render.php - страницата на която се визуализират
connect.php или config.php - ако е config.php не правете този файл аз имам такъв и ще го направя с моя. вие само го инклуднете.
del_render.php - за изтриването
еми това е. съжалявам че ви досаждам с това ама ми трябва адски много.

///П.п само хората регнати в сайта/форума могат да добавят рендери . нерегистрираните не могат.///

Back
Горе