търся система за видео

KyMyHuCT

Registered
търся система (скрипт) за видео споделяне да не се добавят от ърл а да се качват без clip bucket,phpmelody и тем подобни боклуци

KyMyHuCT каза:
търся система (скрипт) за видео споделяне да не се добавят от ърл а да се качват без clip bucket,phpmelody и тем подобни боклуци
wordpress с няколко плъгина ще свърши работа.

Друг вариант и по-добър е просто си го направи.. една ъплоуд форма за логнати юзъри и готово.

за wordpress търсих такива плъгини но не намерих а тази ъплоад форма от каде да я намеря

тези сам ги гледал не ми вършат работа искам код със страница коя може да се преглеждат

Така кажи, че искаш готово нещо. Съмнявам се някой тук да седне да ти напише готов сайт.

Защо тези, които ти изпратих по-горе не ти вършат работа? Не е много трудно да направиш страница с форма за качване и страница с показване на качените клипове.

if(!(mime_content_type($source) == "multipart/x-zip" || mime_content_type($source) == "application/zip" || mime_content_type($source) == "application/x-rar-compressed")) {
echo "Грешен файлов формат!";
}

а това как мога да го направя да е за видео формати примерно,avi,mp4,mov,mkv и други пробвах но не стана

mime тайповете ги промени за видео. бърз пример с твоя код:

Код:
if(!(mime_content_type($source) == "video/mp4" || mime_content_type($source) == "video/ogg" || mime_content_type($source) == "video/webm")) { 

echo "Грешен файлов формат!"; 
}
Лист с всички mime type-ве:

https://www.sitepoint.com/web-foundations/mime-types-complete-list/

да стана но немога си направя това което искам търсех скрипт но защом го няма ........

явно пак не сте ме разбрали кодове търся а не готова система като тези фалшивите знам ги clipbucker,phpvibe ,phpmelody и други ама не искам такива а само соурс код

KyMyHuCT каза:
явно пак не сте ме разбрали кодове търся а не готова система като тези фалшивите знам ги clipbucker,phpvibe ,phpmelody и други ама не искам такива а само соурс код
Какво значи "фалшиви"?
Предложението на райден е точно каквото описваш:
Код:
A free and [b]open source video CMS[/b]

Back
Горе