Little_Bitch
Registered
Как се прави такъв фон :
и може ли някой да ми каже кой е шрифта ?
и може ли някой да ми каже кой е шрифта ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Ти бъзикаш ли се ?! :shock:bibow каза:За фона отиваш на Custom Shape Tool > Custom Shape Tool и там трябва да го потърсит, но първо натисни на стрелкичката за да отвориш всички (All) картинки. А шрифта не го знам, но ми хареса и аз го искам![]()
Пак не става на дебелина като на картинката по-горе..shukri_93 каза:Несе базика . Ходиш в шопа и натискаш U.После от там задържаш върху това и избираш Custom Shape Tool (най-одоло).После горе в средата някаде пише shape и има една стрелкичка.Натискаш я и избираш Tile2.Това е.
Нестава. Така само се раздалечават.bibow каза:Натискаш Ctrl+ T и си правиш каквито искаш ти размери. И местиш на където и както ти трябва![]()
Направи 1 скрееншот да видя как..mrqnka каза:Като го слагаш ще разпънеш малко повече, може и курсора ти да излезе извън полето на картинката, просто разпъваш докато не си доволен от ширината. А може и да го правиш по хамалския начин, правиш един правоъгълник с ширина колкото искаш да ти са линиите и височина малко по-голяма от тази на картинката, накланяш го с Ctrl+t и после с Ctrl+j копираш и нареждаш на каквото разстояние искаш докато не се запълни.
Само се раздаличават.mrqnka каза:Ето така:
![]()
Стана, мерси +1.skeed каза:Заповядай урока по който е направено.ЦЪК!