dELux_nike
Registered
Дайте архиви със шрифтове без кирилизирани...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
dELux_nike каза:знам сайтове за шрифтове... прочети какво съм написал а не спами ...
nzhul12 каза:dELux_nike каза:знам сайтове за шрифтове... прочети какво съм написал а не спами ...
Не ми се дърви ...
Просто смятам за безумна простотия да свалиш 10000 шрифта и да си задръстиш компа ... при полужение, че има сайтове които предоставят preview.
dELux_nike каза:nzhul12 каза:dELux_nike каза:знам сайтове за шрифтове... прочети какво съм написал а не спами ...
Не ми се дърви ...
Просто смятам за безумна простотия да свалиш 10000 шрифта и да си задръстиш компа ... при полужение, че има сайтове които предоставят preview.
Ако исках щях да си ги сваля от там а щом искам архив значи си има причина и неми се прави на много философ ...
v1p_ каза:е пак цяла колецтия аз питам за 2 3 шрифта само ми трябват кирилизирани а сега пак трябва да избирам от стотици![]()
А ти някакъв началник ли си? Искаш ??? Да не би някой да е длължен да ти дава нещо? Хората искат да ти помогнат а ТИ се дървиш. Вземи се научи малко на обноски.dELux_nike каза:ми не се карам с никои просто ми поискаха архив с шрифтове и мисля че добре съм казал какво ми трябва а той ми обеснява че в сайта можело да гледам какъв свалям ....