шрифтове

http://www.dafont.com/

Това е един от най-добрите сайтове за шрифтове ...

dELux_nike каза:
знам сайтове за шрифтове... прочети какво съм написал а не спами ...

Не ми се дърви ...
Просто смятам за безумна простотия да свалиш 10000 шрифта и да си задръстиш компа ... при полужение, че има сайтове които предоставят preview.

nzhul12 каза:
dELux_nike каза:

Не ми се дърви ...
Просто смятам за безумна простотия да свалиш 10000 шрифта и да си задръстиш компа ... при полужение, че има сайтове които предоставят preview.

Ако исках щях да си ги сваля от там а щом искам архив значи си има причина и неми се прави на много философ ...

dELux_nike каза:
nzhul12 каза:
dELux_nike каза:

Не ми се дърви ...

Ако исках щях да си ги сваля от там а щом искам архив значи си има причина и неми се прави на много философ ...

Абе какво се карате единия се опитва до помогне другия му се нахвърля вместо да каже благодаря направо...

ми не се карам с никои просто ми поискаха архив с шрифтове и мисля че добре съм казал какво ми трябва а той ми обеснява че в сайта можело да гледам какъв свалям ....

е пак цяла колецтия аз питам за 2 3 шрифта само ми трябват кирилизирани а сега пак трябва да избирам от стотици :)

v1p_ каза:
е пак цяла колецтия аз питам за 2 3 шрифта само ми трябват кирилизирани а сега пак трябва да избирам от стотици :)

Ето един грамотен бългърски сайт за кирилизирани шрифтове

http://www.fonts-bg.com/

dELux_nike каза:
ми не се карам с никои просто ми поискаха архив с шрифтове и мисля че добре съм казал какво ми трябва а той ми обеснява че в сайта можело да гледам какъв свалям ....
А ти някакъв началник ли си? Искаш ??? Да не би някой да е длължен да ти дава нещо? Хората искат да ти помогнат а ТИ се дървиш. Вземи се научи малко на обноски.

Back
Горе