000webhost

Karfiol

Registered
Не знам дали темата е за този раздел,но може ли да ми разясните от-до как да си направя сайта , защото със хит.бг е по-лесно ,моля Ви помогнете !

П.С. ХОСТИНГА НА КОЙТО ИСКАМ ДА КАЧА Е 000webhost

Здравей!

Ако имаш готов сайт с PHP и MySQL база е добра идея да го качиш на 000webhost.

Ако имаш само HTML страници можеш да го качиш и на hit.bg или free.bg

Но ако искаш да купиш и ползваш собствен домейн пример: moqsait.com , то ти трябва 000webhost, като домейна ест. си го купиш от друго място - такива бол в интернет ;)

hit.bg предлага само поддомейни: saita.hit.bg или директории hit.bg/saita

000webhost е подходящ за мене хостинг защото ми трябва пхп хостинг, но незнам как да си кача сайта (готова система за игра с точки и награди )

моля обяснете ми php my admin трябва ли ? всичко от до :)

Правиш си ftp потребител,влизаш с winscp Или filezilla и си качваш файловете.След това от контролния панел на хостинга ти си правил Mysql user и след това mysql database(База данни).след това цукаш на линка дето пише phpMyAdmin и си слагаш sql файла в базата данни където я създаде по-рано :)

После отиваш във конфигурационния файл на системата ти и си оправяш данни за връзка с mysql сървъра и си готов :)

Не знам при другите как е но лично аз когато си кача файловете през FileZila и после се опитвам да вляза така probaamg.site11.com/pages/index.php ме пренасочва към
http://error404.000webhost.com/?

Back
Горе