2 въпроса за AMD и Windows

Levane

Registered
Понеже колегите от дата.бг бяха толкова любезни да се подиграят с мен вместо ми помогнат ще пробвам тук дали някой ще може да ми реши проблема
Въпрос 1: Изчезна ми единия профил ( администратор) в Windows user's решавах един друг проблем влезнах в Power Option Раздел UPS на detail дадох Select след това Select manufacturer: и избрах American Power Conversion след това Apply реснах и то ме пусна в другия user а стария беше изчезнал но той съществува в C:\Documents and Settings\Administrator Въпроса мие как да си го върна да си ползвам usera защото сега в user's го няма... само мога да го видя като влезна през C-то и то само това което има вътре на desktopa ? Моля някой да ми обесни че съвсем се побърках... !

Въпрос 2 : На процесора ми показва само едното ядро това 1 гхрц как да видя другото 2,63 е рестартирам каквото и да правя само едното ядро е възможно ли да не работи да е изгоряло или да е исключено ??? някой ще ми каже ли как да го оправя да ми показва голямото ядро процесора ми е AMD Athlon™ 64 X2 DUAL CORE procesoor 4800+
Изтеглих някфа програма AMD CPU info ето и информацията която даде тя
http://195.149.248.189:8080/2009-05-29/bc0...573a31773e49954

Драйвери съм качвал тези които са ми дадени на диск когато съм си купил компютъра ( преди 2 години )

За процесора: преди виждало ли се е 2-рото ядро, по-точно с този windows. Виждал съм windows, който не вижда 2-те ядра.

Няма за какво да се притесняваш.
1. Когато ти се появи Логин екрана с потребителите не кликай директно на иконката с нормалния потребител, а натисни 2 пъти клавишната комбинация CTRL+ALT+DEL и си въведи паролата за администратора.

2. Показва ти, че използваш 1GHz, защото наистина е така, останалата мощност се включва когато е необходима. Така се пести енергия и се удължава живота на процесора.

По вторият въпрос, пробвали да видиш с CPU-Z? Инъче в task managera в performance на CPU Usage History две колконки ли имаш?

@shterev да виждало се е бях го направил преди малко ама то като реснах пак стана на 1 ....

@afsh наистина желая да ми е по голямото ядро защото много бави иначе... винаги седи 100% used

@crazy_dog Не съм проверявал с никоя програма сега ще ти покажа колонките
http://195.149.248.189:8080/2009-05-29/5a44aa237cc697f348b767f1c62de4fe

Ето ... наистина много желая да ми е по голямото ядро играя доста сериозно Counter Strike 1.6 / 5on5 в esl но fps -rate ми пада много ... а компютър с мойте характеристики не трябва да мърда от 100 а то пада до 40... за това мисля че от тук е проблема.

Levane каза:
@shterev да виждало се е бях го направил преди малко ама то като реснах пак стана на 1 ....

@afsh наистина желая да ми е по голямото ядро защото много бави иначе... винаги седи 100% used

@crazy_dog Не съм проверявал с никоя програма сега ще ти покажа колонките
http://195.149.248.189:8080/2009-05-29/5a44aa237cc697f348b767f1c62de4fe

Ето ... наистина много желая да ми е по голямото ядро играя доста сериозно Counter Strike 1.6 / 5on5 в esl но fps -rate ми пада много ... а компютър с мойте характеристики не трябва да мърда от 100 а то пада до 40... за това мисля че от тук е проблема.

Малко си в грешка.

1.Щом с тоя уин си виждал 2-те ядра,а сега не то те съветвам да преинсталираш ъина. Така ще си оправиш и user-ите.
2.Това ,че стои на 100% не означава т, това което си мислиш, а това че в мометна е натоварен на максимум. Ако постоянно стои на 100% , нешо не е наред, може вирус да имаш. Там ти показва натовареността на процесора.

Това мие повече от ясно преди 1 седмица преинсталирах уин-а с нов заради същия проблем фпс-то на играта не се оправи ... значи не тук проблема преди малко бях исключил компютъра да си го исчистя от вътре включих сичко ок и ми показа че съм с 2рото ядро 2,51 или както дава АМД ИНФО 2500 /2500 просто желая да е 2,500 а не 1.00

ъъ само можеш ли да ми обесниш по-подробно как се исключва тази функция и много благодаря за информацията !

Ако не си наясно по-добре не бутай, ако се претесняваш, че по този начин губиш производителност, ще те успокоя че не е вярно. Ако някоя игра не ти върви може просто PCто ти да и идва слабо. Можеш ли да кажеш какви са ти останалите компоненти и коя точно игра се опитваш да подкараш?

Ихааа, че ти ако не си поне със SP2 то и аз мога да ти шитна една тъпня дето да прави words-атака към някакви сайтове. Само ми трябва IP-то ти.
Пич, провери си компа с Kaspesky, щото нещо ме съмнява тоя товар при подобен процесор:
http://www.kaspersky.com/virusscanner
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Да мисля че губя ... играта е Counter Strike 1.6 играя 5on5 разновидност / компа ми не идва слабо... 2 гб рам 400 хард този процесор 256 видео момчета с 512 рам на 1,8 процесор и 256 видео им върви на 100 fps а на мен fpsto ми пада до 60 ... понякога и по надоло а не би трябвало да мърда от 100

Nvidia Ge Force 8600 GT 256 ram
btw Онлайн сканирането го тегли някфи датабази като ги истегли ще сканира да види :)

Back
Горе