3D Repousse Object

Vladkata

Registered
Имам даден текст и искам да използвам 3D функцията във Photoshop. С обикновеното 3D ми пише че видео картата не е достатъчно силна да изпълни рендера, но на мен то не ми трябва. На въпросното 3D Reppouse Object, като му натисна да го създаде изписва: "The command 'Repousse From Text Layer' is not currently available." Когато го растерайзна, ми показва, че репоус може да се прави само на текстов слой или на слой с маска. Когато му прибавя маска, показва: "The command 'Repousse From Layer Mask' is not currently available." И в крайна сметка нищо не става. Как да го оправя?!

Благодаря предварително!

Даам, за 3D функцията на новия PS се иска специална видео карта поддържаща Open нещо си... забравих точно.
http://www.adobe.com/products/photoshop/photoshopextended/whatisphotoshopextended/

Моя съвет е да го направиш в Cinema 4D.
После си рендваш файла с Alpha Opаcity и го записваш като psd.
От там нататък много лесно можеш да си я изрежеш и вградиш където искаш.

Поне ще си сигурен че текста ще ти е 100% 3D, можеш да го осветиш както си искаш и т.н.

Е то хубаво, ама нямам пит на Синема... А това което се иска от картата е OpenGL...

Vladkata каза:
Е то хубаво, ама нямам пит на Синема... А това което се иска от картата е OpenGL...

То се бачка лесно с нея.
Картата ти поддържа ли OpenGL ?

аз даже я имам portable версия

ама най бързо ще го направиш с Xara3d
ако става въпрос само за текст който трябва да стане в 3Д

Знам я Xara, направих го с нея, стана перфектно, все пак благодаря за отзивите.

Back
Горе