Akaunting - добавяне на къстъм поле

sharpshooter

Registered
Здравейте, имам нужда от малко помощ. Признавам си, с цел да спестя 100 лв на месец, бих искал да си сложа къстъм поле в този CMS за счетоводство, защото те имат само ЕИК, а на мен ми трябва и ДДС номер.

Това е CMS-а:

Има ли някой, който може да ми помогне да го добавя това поле? Благодаря предварително!

Къде точно искаш да го добавиш това поле?
Здравей, на две места - при другите полета, където се създава клиент и в темплейта на фактурата.
Прикачвам два скрийншота.
Аз мисля, че го сложих коректно на frontend-a на клиента, но не знам как да го закача в backend-a.

HTML:
<div class="grid sm:grid-cols-6 gap-x-8 gap-y-6 my-3.5">
    <x-form.group.text name="name" label="{{ trans('general.name') }}" form-group-class="col-span-6" />

<x-form.group.text name="email" label="{{ trans('general.email') }}" form-group-class="col-span-6" not-required />

<x-form.group.text name="phone" label="{{ trans('general.phone') }}" form-group-class="col-span-6" not-required />

<x-form.group.text name="tax_number" label="{{ trans('general.tax_number') }}" form-group-class="col-span-6" not-required />

<x-form.group.text name="dds_number" label="ДДС номер" form-group-class="col-span-6" not-required />

<x-form.group.currency without-add-new form-group-class="col-span-6" :add-new-text="trans_choice('general.currencies', 1)" />
</div>

Прикачени файлове

• Screenshot 2025-01-09 at 11.00.14.png
    Screenshot 2025-01-09 at 11.00.14.png
    263.4 KB · Преглеждания: 5
  • Screenshot 2025-01-09 at 11.00.59.png
    Screenshot 2025-01-09 at 11.00.59.png
    103.6 KB · Преглеждания: 5
Последно редактирано:
На твое място първо бих погледнал някъде в админ менютата, но промяна на кода, който разгледах в самия Гит ще е свързан не само с оправяне на връзка в бекенд частта, но също така добавяне на такава колона и в SQL таблицата. А след това и със свързването на всичкото това с фактурата, която си показал и поставянето на полето на правилното място.
Пак казвам, провери хубаво админ частта и дали там няма възможност за добавяне, в противен случай можеш да пишеш директно на създателите в гит...като ги загледах са достатъчно активни и е напълно възможно да помогнат.

Back
Горе