Alien Hosting - мнения?

vinsbg

Registered
Здравейте,
някой използва ли услугите на Alien Hosting (не е реклама)
Гледам, че цените и параметрите са им доста добри, та се чудя и като съпорт и поддръжка как са. Дали да не мигрирам към тях..

edit:
Предстои ми подновяване на хост и домейн в следващата 1-2 седмица та се чудя.
Започнаха много да зачестяват негативните мнения към СХ, а за тези алиън зачестиха пък положителните.
Като цени ако мина към Алиън ще спестя около 50% ... което не е никак малко. Като параметри са доста по-добри също.

Аз използвам Хост България от малко повече от година съм доволен от тях и подръжката им е бърза, а и параметрите са ми перфектни.

Месечна такса за хостинг 3.90 лв.
Контролен панел cPanel на български език
Хоствани домейни 14 допълнителни сайта (addon domains)
Паркирани домейни 9 бр.
Дисково пространство 12 GB на всички хостинг сървъри в България
Месечен трафик неограничен
MySQL бази данни 40 бр., версията на MySQL е 5+
POP3/IMAP Пощенски кутии неограничен брой
Поддомейни 100
....

Msecurity каза:
Сега ги разгледах и изглеждат също добре.
Чудно ми е ейлиъна, защо са сложили толкова ниска цена за година 14.40лв .. не се оплаквам :) , но сравнено с всички останали се е направо без пари..

vinsbg каза:
Msecurity каза:
Сега ги разгледах и изглеждат също добре.
Чудно ми е ейлиъна, защо са сложили толкова ниска цена за година 14.40лв .. не се оплаквам :) , но сравнено с всички останали се е направо без пари..

Мхм, на мен ми харесва това на този хост че може да плащаш и за по малко от 1 год. 1,2,3,4 и т.н месеца.
Но това за 14.40... добре е но нещо не ми вдъхва доверие , а на много хостове този ограничения трафик не ми харесва... не че ще го изразходвам но все пак ...

Не съм ги чувал, потърсих малко в Гоогле и освен 1 тема в предприемача с 5 мнения в нея не видях къде са зачестили тези позитивни мнения за тази компания които си виждал.

Разгледах уеб сайта им и не съм много впечатлен от видяното. Както си споменал, да ефтино е и може да се плаща от месец за месец, но ако уеб сайта на който търсиш хостинг не си струва 3,90лв на месец от ХостБългария (доказано стабилна компания), то може би трябва да се замислиш дали изобщо имаш нужда от хостинг.

Back
Горе