allmix.org

xto

Registered
www.allmix.org

Сайта е на няколко дена все още го модифицирам сабирам идеи от всеки :) сайта е архив на сетове електронна и клубна музика на български и чуждестранни dj 8)

На мен не ми харесват новините.По-точно тези новини защо не са в нова страница да има един линк към тях и готово.Така някак си се разтяга много страницата

мхм какво разбираш под по хубав хедар а за дизайна се пак това не е сайт за забавления и за флаш игрички не мисля че нещо по цветно ще му отива а за новините си прав и аз така мислех да го правя

влезте с
proba
123456

за по обстойно разглейдане

да яко е ама зелено ? цветовете ми са син черен ала бала :/ иначе е супер

мхм :) ами супер ако искаш го дай мое да го сложа ще му вкарам само че нещо по тъмно или ти го вкарай ще стане яко

xto каза:
мхм :) ами супер ако искаш го дай мое да го сложа ще му вкарам само че нещо по тъмно или ти го вкарай ще стане яко
Напротив,не променяйте този банер ако мога така да го нареча а променете самия цвят на сайта дори и дизайна

lud2 каза:
xto каза:
Напротив,не променяйте този банер ако мога така да го нареча а променете самия цвят на сайта дори и дизайна

по светъл .... хм не сам се замислял може да направя още един скин светъл да видя как ще е :)

Ухааа, сайта ти е страхотен! Всичко ми харесва, особено картинката в страницата [Loading]! Един от най-добрите, които бях виждал тук :?:

хахахаха ти са изгаврилиса нещо ? :x в момента е така щото не сам стигнал до направата на preloader !!! :?:

дам стана яко самоче нещо липсва в индекса празен ми е нещо мислех един календар с събитията да сложа ... :roll:

Логин формата оправиии :)
а този текст изглежда ужасно на фона на тъмния БГ.
За да ползвате разширените функции на сайта, трябва да се регистрирате като потребител :)

Back
Горе