apacer - flash памет

Admin

Registered
Искам да ви уведомя, че изпрах флаша apacer на 80 градуса без да искам и даже го проснах на простора.
Изпран е с прах за пране и омекотител.
Всички екстри.
Чак след като видях дънките на простора се сетих, ч в малкото джобче
си държа flash-a .
Извадих го и го прибрах в шкафчето за бракуван хардуер (изпран хардуер).

Сега обаче като го тествах на майтап - работи.....?!?!? :)))))

Просто не е за вярване.
Даже му светят лампичките. :shock:

еми то и аз като си изтърваш телефона в кенефа
като го изчаках да изсъхне добре си работеше,но ако го бях включил сигурно щеше да отиде на ремонт :)

хе хе ......... admin, дали да не проверя какво друго имаш във шкафчето :) , току виж и лаптоп ще може човек да си събере :)

а и те сегашните материали едни такива космически, и като ги оставиш да изсъхнат, почти винаги си тръгват :)

admin, в България водата е суха :)!
Аз пък си бях изгубил един телефон 2005 зимата и ми го намериха след две седмици когато снегът се разтопи. Намерен бе пред вратата на входа на офиса ми :).

хах админ ти ме уби
баф и аз имах същия случай само че като го изкарах и го измих на чешмата (се пак беше в кенефа тела) и надругия ден го включих и си бачкаше само че дето му се запоти малко стаклото. Отворих го ,подсуших го със шушуара и после продалжи да си работи.
Другата случка е на комшията само че на него тела му беше паднал при кучето и седя там два дена (беше валяло) и после го намери и пак си пробачка тела.

Лудница...

Незнам за вас ама аз залях компа на един приятел с бира. Незнам как нищо не се беше засегнало, но компютъра се изключи и на другия ден работеше перфектно и нямаше проблем.

Стария ми телефон преседя 7 часа в снега и още като изсъхна си вървеше наред. Nokia Rule :D

Ne znam ама файловете ми трябваха и добре, че проработи.
Как беше подгизнал... Просто не вярвах, че ще тръгне.
Загубих си една таква памет и ме хвана яд като изпрах тази.

Еее, айде сега то зареди праха за пране е било :), те повечето нали са фалшиви :). Моя телефон е много курав и мръсен, ако го сложа с омекотител и белина да се завърти два пъти няма ли да стане по-хубав :)?
Ако стана ще черпя :), ей сега пускам пералнята, само да не ми избяга че мойта пералня има навик да се разхожда из къщата :).

1) Водата неможе да е суха!Тя е или твърда или мена.В Б-я е преобладава твърдата вода.
2)ХАХА Админ трепе от секаде.Предполагам,че докато е била мокра не е имало ел. по нея и нее дали на късо и затова тя сега работи.
3) Ко др имаш в джобчето ? Семки и бонбонки . :oops: :oops: :lol:

Back
Горе