as supreme

Здравей! Ами нищо особенно не е дизайна :) Семпличък такъв и перфектен за тематиката на сайта ;)

Поздрави

Съжалявам ако съм твърде критичен ( а аз съм такъв ), но дизайн няма .. 3-4 правоъгълника и едно райе :) Разгледай темплейти, работи на други хора, вземи някоя друга идея (всички го правят) и не се предавай :?:

Извинявам се за острото изказване, но това е просто едно семпло меню с малко текст… :roll:
Бекграунда и фона леко дразнят.
Много еднакви цветове имаш :roll:

B13_Savage каза:
Съжалявам ако съм твърде критичен ( а аз съм такъв ), но дизайн няма .. 3-4 правоъгълника и едно райе :) Разгледай темплейти, работи на други хора, вземи някоя друга идея (всички го правят) и не се предавай :?:
всъщност сайта съм го правил за фирмата на майка ми и тя каза да не променям дизайна а само да го преподредя

B13_Savage каза:

Незнам защо но и аз съм голям критик, съгласен съм с мнението на Б13, не се обиждай но го направи на ново

Старая се да изказвам креативна критика, макар че не винаги това се получава :) Щом се харесва на човека, чиято собственост е сайта всички са доволни .

Най-важното е на теб да ти харесва ,не на нас ;)

Back
Горе