attach_mod_245 - Мод за прикачване на файлове

designer

Registered
attach_mod_245 - Мод за прикачване на файлове към мненията. Проблема е там, че като избера от pc-тo картинка, която да дам и след това натисна бутона "прикачи" ми дава следната грешка:

Moда е сравнително сложен, но се справих успешно с инсталацията му и след това модифицирането на файловете. След това промених правата на директорията files където се качват файловете на 777, но грешката все си я показва. Някой знае ли какво точно трябва да се направи за да могат да се качват картинките и евентуално къде ми грешката. Мода е официален от phpbb.

Поздрави!
Благодаря предварително!

Опитай да промениш правата не само на папката, а и на файловете в нея, ако има такива...

off://
За да не ти влизат ботове и да пишат глупости, което занапред с разрастането на сайта и форума ще става по-често явление сложи някой от модовете против ботове!
//:off

porostorm каза:
off://
За да не ти влизат ботове и да пишат глупости, което занапред с разрастането на сайта и форума ще става по-често явление сложи някой от модовете против ботове!
//:off
Благодаря, че ме подсети. Сигурно ще му сложа "Ти човек ли си", другия мод за "Създаване на българска държава" няма да е подходящ за international секцията. Благодаря, но нека се съсредотичм върху attach_mod_245.

Извинявайте но и аз искам да си сложа този мод, но не знам как се инсталира. Сложих си easymod, който мисля че тряба да инсталира модовете, но не знам къде сеслагат тези други модове :idea:

Никой ли не може ли да ми каже как се инсталират модове? :shock:

Много е сложен този. Изисква сериозно бъркане по файловете. :) И то на много файлове. Имам чувството, че половината файлове трябва да си промениш. Иначе мода е перфектен. Абсолютно всякакви функции има.

Той не е ли само с инсталация?
Като се уча на този phpbb форум имам чувството, че сега се уча да пиша като в първи клас :)
А HTMLа си го знам :D

Не, не е само с инсталация. Трябва да отвориш папката docs и там има един текстов файл install и следиш стъпките по него. Трябва да прехвърлиш известно количество файлове, около 30-тина и след това да ги модифицираш. Ако се справя аз успешно с инсталацията на този мод и той заработи ще напиша специално урок за него.

Back
Горе