Backup

kolio3000

Registered
как да вазвърна базата данни при положение че не мога да вляза в форума. пише ми

General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Access denied for user 'nikmar7_admin'@'%' to database 'nikmar7_admin' [1044]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

Please notify the board administrator or webmaster: admin@bgnews-cesena.co.cc

опитах се да инсталирам един мод но всичко се обърка :cry:

моля ако някой знае да ми каже. става ли от панела на самия хост

Премахни мода. Търсош код от мода във файловете и го триеш.
Така във всички файлове. След това изтрий таблиците/полетата, които изисква мода (ако има такива), за да работи.

папката я махнах, когато инсталирах мода за базата данни ми искаше да сложа предпоставки g2_ . значи да махна таблиците който започват с тези g2_ ли??? сажелявам че питам толкова много но ми трябва помощт да се справя с това

Кой мод се опитваш да инсталираш? Може би , ако беше го споменал - може да получиш повече помощ :)

значи, имам един форум работещ с база данни и всичко е ок, пробвах да инсталирам една галерия отделно от пхпбб но исках да ползвам една база данни и вс беше ок, галерията не ми хареса и я махнах. тя е отделна и не се е налагало да променям файлове от пхпбб а само базата данни. имам backup.sql на базата данни но не знам какво да я направя при положение че не ме пуска в форума и админ панела

Просто си погледни config.php в главната директория на форума. Провери си за настройките (username,password,database) дали са правилните (за справка може да си погледнеш в контролния панел (ако имаш такъв)).

Back
Горе