BattleGrounds

Статус
Not open for further replies.
човек как да ти го кажа питаи луудман че цяло лято сме я прай ли кажи от куде сме я зели ако е готова.!!Нищо не сме вземали единственото е дизайна.Всички кодове сме си ги пислаи !!!!!! :x

oXteR каза:
Е брао само че е готова

Кажи ми тогава името на играта,като е готова.Това си е само тяхно дело.Цяло лято се занимаваха с тази игра.Наистина дазайна не е техен,но всичко друго си е тяхно. :x

Супер е ама замисълат е малко тъпичак. Все още имате прекалено малко потребители... аз съм сам на огромно растояние от другите играчи и това е млако тъпо... по-добре да бяхте направили 4-5 планети междо които да е битката...има наистина много бъговеи има какво още да се прави :)

да ма ни не сме зимали система зехме дизайна само от една игра .ами насякъде е така . пак да кажа не сме я зимали от никаде спецялно пък изпобщо не от булшит или или пък от огаме дет бък те са я зели

Наистина играта е много готина наистина може да са я прайли сами и това като се рефрешва някоя страница с ефекта е мн яко. и курсора е сменен як. напрао нямам думи кефи ма.

Уффф .. играта е ГОТОВА СИСТЕМА , която сте преработили добре .Спри да натякваш че виe сте я правили , система се казва UGAMELA . Поляци би трябвало да са правили , защото няма пълен английски превод / в системата , а полски има / . В играта ви има някой думички на странен език , които не са преведени . Преди време имаше някъде линк към нея в този форум ... от нея е създаден bulfleet ! Може би и ogame ...

Player_pz каза:
Уффф .. играта е ГОТОВА СИСТЕМА , която сте преработили добре .Спри да натякваш че виe сте я правили , система се казва UGAMELA . Поляци би трябвало да са правили , защото няма пълен английски превод / в системата , а полски има / . В играта ви има някой думички на странен език , които не са преведени . Преди време имаше някъде линк към нея в този форум ... от нея е създаден bulfleet ! Може би и ogame ...

Готова е и според мен кой ще лъжете :)

Играта не е готова! Също така аз им казах повечето бъгове във играта :D ! Не се хваля много! :D Но наистина аре не цяло лято ама 2/3 от лятото това праиха!

Player_pz каза:
Уффф .. играта е ГОТОВА СИСТЕМА , която сте преработили добре .Спри да натякваш че виe сте я правили , система се казва UGAMELA .
Е човека ти е казал ква е системата ве луд моо са я превеждали две трети от лятото и там некви настройки ама не е напълно тяхна :?

пак да ти кажа не е огаме или угаме даже нз кое коя кви им са разликите изобщо не е от там казам ти от там сме зели само снимките за сградите.а за другите да кажа че има малко бъгове ама нета ми спира заради бурята тука.а player_pz имам 25 бакъпа от както съм я почнал мога да ти направя скреен на секи от тях да видиш последователноста да видиш от ко сме почнали даже първоначлната идея беше рпг .
да не напълно наша няколко скрипта и дизайна под скриптове говоря само за джава щот и две не цепя там.благодаря на всички :?:

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе