BattleGrounds

Статус
Not open for further replies.
Може ли да направя съюз "Bug Hunters" и аз и един фр да влезнем в него. Ще ви откриваме бъгове.
Засега съм открил няколко :roll:

Може хънтар.благодаря на соул че откри бъговете веднага бяха отстранени а и си върнат на зад от f1r3fl3x

Ауууу наке единх френд ми показа тази игра наистина е готова система само премодифицирана ;( изцяло (Ogame)

Нямам сили вече да споря, играта не е готова, може да си сме взели някои идеи от там, но всичко сме го писали сами :evil: :x

Не че нещо ще споря...
Може да сте зели някои идей от там..
А във по предните постове каза че изобщо не си чувал за UGame Ogame ли там как е... :twisted:

Разглeдах хубаво играта то се разбра че е огейм ама много се радвам, че сте се потрудили и сте я направили много хубава ама леко е заприличала на онова булфлийт ли беше там каквото беше някаква като вашата ама по известна играл съм малко на нея и затова казвам че тази и онази си приличат иначе браво за труда :)

не за огаме и угамела съм чувал нали аз дадох линк с оналйн игри към 300 тука казах само че не сме зели код от тези игри.Сами сме си ги писали нищо друго.а и в огаме и угамела кодовете са написани толкова неразбираеми че няма накъдер

А защо не аднете кода някъде тази игра не е лоша :) знаете ли колко хова ще ви заобичат ако я направите безплатна (за сваляне) :)

да ама ме съмнява да я сложа безсплатна цяло лято я правя и се надяваме да я разспространим ако станем по изсвестни може ама след около 6-12 месеца ся има да се надявате :)

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе