D darkyyy Registered 26 Март 2010 #1 Здравейте, понеже видях в 1-2 сайта bbcode, който оцветява php код ми е чудно дали някой ще може да ми го даде. Този код предстъвлява нещо като PHP: кодчето, но не е точно това, което търся? Благодаря Ви предварително.
Здравейте, понеже видях в 1-2 сайта bbcode, който оцветява php код ми е чудно дали някой ще може да ми го даде. Този код предстъвлява нещо като PHP: кодчето, но не е точно това, което търся? Благодаря Ви предварително.
D darkyyy Registered 27 Март 2010 #3 Здравей, благодаря ти, че се отзова на молбата ми, но няма линк за сваляне по-точно не работи, ако може нещо друго?
Здравей, благодаря ти, че се отзова на молбата ми, но няма линк за сваляне по-точно не работи, ако може нещо друго?
D darkyyy Registered 27 Март 2010 #5 Значи на нас ни трябва да отделим функцията на " PHP: " да я сложим [php]
D darkyyy Registered 28 Март 2010 #7 Добре де то ясно, но няма ли някакъв начин да се извади функцията от "code=php" и да се сложи отделно като бутонче и да бъде " PHP: " ?
Добре де то ясно, но няма ли някакъв начин да се извади функцията от "code=php" и да се сложи отделно като бутонче и да бъде " PHP: " ?