bet365 affiliates

gorcho4

Registered
bet 365 се оказа некоретно относно тази програма

пише че процента печалба който се получава е 30 % процента от
печалбата на бет 365

в момента имам депозирани и изгубени 78 евро
но от бет 365 ми казват че ще получа 30 % от 53.14 евро
незнайно защо

другото с което са некореткни е това че знам
за 2 акаунта които са регистрирани през мой банер
и е направен депозит от 50 паунда
но в статиската на програмата пише че няма направена регистрация
камоли някой да е направил депозит
( поредните дребни мушенници)

Драги партньор,

Благодарим за Вашият е-мейл.
Има много причини за който може да мислите че някои клиент е отпратен от Вас обаче не се показва в Вашата статистика.
Много често някои от клиентите които се отпращат от някои наш affiliate партньор имат в техните компиотри cookies на други наш affiliate партньор. Така въпреки че Вашият link е последния кликнат link за да се регистрират в bet365 те се считат като отпратени от друг уебсайт.
За да сте сигурен трябва първо бъдещият клиент да е премахнал всичките cookies които има в неговият компютър.
За съжаление bet365affiliates е една професионална маркетингова программа и не можем да проверяваме всичките клиенти един по един, обаче сме уверени, че -ако е правилно използван- нашият метод на отчитане е точен и така също точни са резултатите които се показват по статистиката на наши affiliate партньори.

С уважение,
Affiliates Support

НЕ разбрах сега реклама ли е това или антиреклама.
Защото на мен ми прилича на реклама, а тя е забранена и се счита за много грубо нарушение.

admin каза:
НЕ разбрах сега реклама ли е това или антиреклама.
Защото на мен ми прилича на реклама, а тя е забранена и се счита за много грубо нарушение.
атиреклама
просто постнах каква глупост ми пратиха

Аз до сега съм няма никога проблеми с bet365. Изплащат си комисиониите редовно, отчитат всички нови регистрирани играчи редовно. Сега спряха времено регистрацията за bet365 защото подадоха документи за лиценз и всеки момент трябва да излезне решението на комисията по хазарта може да следите развитието на казуса в сайта на мнистерството на финансите
http://www.dkh.minfin.bg/bg/pubs/1
А иначе за вход и регистрация ползвам този сайт който винаги предлага работещ алтернативен линк към сайт на бет365 http://bgbets.com/bet365/ винаги пускат нов актуален работещ линк за достъп.

Back
Горе