Bg-Mafia

Ситемата е писана от тях и я няма никъде. Но аз имам 1 подобна казва се bglife.

Drake каза:
Ситемата е писана от тях и я няма никъде. Но аз имам 1 подобна казва се bglife.
дай тази бглай но да знаеш че мафия нее писана от тях :)

jefriii а млъкни ти па от къде знаеш че не е писана от тях
АЗ го знам и то 100% че играта е писана от администраторите на сайта така че недей да говориш неща с които не си запознат

Незнам дали е 100% писана от тях, защото преди бях в екипа им, незнаех подрубности но имах съмнения, но пък и да не е писана от тях , те толкова много са я моднали , че няма да се познае.Може да са взели скелета от някоя система.

didko0o каза:
jefriii а млъкни ти па от къде знаеш че не е писана от тях
АЗ го знам и то 100% че играта е писана от администраторите на сайта така че недей да говориш неща с които не си запознат
млъкни ти имах тема и тук и ми казаха че 100 процента е готова система

БОЖЕЕЕЕЕЕЕ
ProBy кажи ник кой си бил

Играта е писана от тях някой знае ли каква е била в началото ???? за да твърди че модвана готова система

Ахахахха съжалявам за офф-а ама не мога да се сдържа :D :D
Мафията е писана от самите тях си... И не от администраторите, както някой се изрази, а от руутовете...Бил съм им в екипа и знам много добре така, че моля ви се не спорете... Играта само имаше взети няколко неща в началото от една друга игра, но след това всичко се замаза. Аз мога да твърдя, че това си остава най-добрата уеб базирана игра!

PunkoHead ПОПРИНЦИП за администратор на сайт се има собственика на сайта така че няма какво да ми обясняваш и то точно на мене познаваме се :D :idea:

Добре ще дадете ли бглайф или ще се разправяте .. 100 % си е писана от тях !!

Е аз леко ще Ви светна!
Играта е готова система зета от killthemonsters и е преправяна като бабичка избирала кило домати! Но все пак е готова система но пак са я обновили твърде много!!! И за това никой не би казал ,че е готова. Но преди 2 години и половина нямаше така да говорите!

Back
Горе