bgport.info вашият безплатен хостинг

inscmd

Registered
Здравейте стартирахме безплатен хостинг с услуга субдомейн (може и с ваш домейн).Линка на който се намира сайта е ЛИНК

Панела от който се оправлява хостинга е Cpanel и можете да го намерите на
Панел
Имаме постоянна поддръжка на сайта,а в нашият форум ще можете да изразявате мнението си и да давате предложения

Всички тарифи са безплатни и за напред ще си останат безплатни
Тук можете да ги видите

Надяваме се нашият хостинг да ви хареса и да останете доволни :)

като отида на втора стъпка там за общите условия и не ми дава да цъкна Next Page като го цъкна и нищо :cry:

Неуспех при търсене на сървър

Към момента адресът (УРЛ) http://www.bgport.info/ не е достъпен. Проверете дали е изписан правилно и тогава се опитайте да го заредите отново.
Активна ли е връзката към Интернет? Работят ли и други приложения, които я ползват?
Проверете дали настройката на евентуален софтуер за защита от интернет е коректна и дали не пречи на нормалното разглеждане на уеб страници
Ако сте зад защитна стена (firewall) или в локална мрежа (LAN) и смятате, че настройката им предизвиква проблеми, обърнете се към системния администратор
Опитайте с изключване на прокси сървърите (клавиш F12), освен ако сте сигурни, че трябва да се свързвате към интернет чрез тях. Презаредете страницата.

topchokt каза:
Неуспех при търсене на сървър

Към момента адресът (УРЛ) http://www.bgport.info/ не е достъпен. Проверете дали е изписан правилно и тогава се опитайте да го заредите отново.
Активна ли е връзката към Интернет? Работят ли и други приложения, които я ползват?
Проверете дали настройката на евентуален софтуер за защита от интернет е коректна и дали не пречи на нормалното разглеждане на уеб страници
Ако сте зад защитна стена (firewall) или в локална мрежа (LAN) и смятате, че настройката им предизвиква проблеми, обърнете се към системния администратор
Опитайте с изключване на прокси сървърите (клавиш F12), освен ако сте сигурни, че трябва да се свързвате към интернет чрез тях. Презаредете страницата.
мм за и аз това забелязах много бавно работи сайта и доста ми крашва ;(

Back
Горе