BGTOP.NET

Аз не знам дали има някой който действително ползва този сайт?

Нито един от познатите ми не е влизал там, че да намери даден сайт?

Jurassic каза:
Главната му цел не е това...

Точно това му е главната цел, гласуват за сайта ти, че да излезе на първите места в класацията му така, че ако някой влезе дирекно там при тях, ще види и твоят сайт.

Или другата опция е ако някой влезе там дирекно и започне да търси по категориите да попадне на твоят сайт.

И все още не мога да разбера, как изобщо този сайт се задържа толкова дълго :idea:

Нито един от познатите ми не е влизал там, че да намери даден сайт?

Главната цел е да си задържиш сайта на върха, че да имаш посещения, а не хората да търсят сайтове вътре...

qazxsw каза:
Jurassic каза:
Главната му цел не е това...

Точно това му е главната цел, гласуват за сайта ти, че да излезе на първите места в класацията му така, че ако някой влезе дирекно там при тях, ще види и твоят сайт.

Или другата опция е ако някой влезе там дирекно и започне да търси по категориите да попадне на твоят сайт.

И все още не мога да разбера, как изобщо този сайт се задържа толкова дълго :idea:
http://www.tyxo.bg/?87167 - Погледни посещенията и колко са онлайн и после питай, как се е задържал.

Онлайн 410
Посещения 17 047
Уникални 14 421
Импресии 47 396

Това с хората на линия, тиксото не ги брои точно... (от личен опит казвам.) Някъде на половина са :?: Но пак не са малко де ;)

Pavkatar каза:
Това с хората на линия, тиксото не ги брои точно... (от личен опит казвам.) Някъде на половина са :?: Но пак не са малко де ;)

Значи vbox7 имат по 80 000 онлине почти постоянно ? Не ми се вярва...

Back
Горе