Bigass Portfolio - Design v.0.2

Bigass

Registered
Ето го и него:

Мисля да го направя на флаш, но първо кажете дали Ви харесва, и ако не Ви харесва, кажете кое не Ви харесва :)

EDIT1: Ето с намален шрифт в менюто:

ЕDIT2: Без строук в менюто:

а , сега го забелязах , нещо текста дт е горе в ляво е трудничък за разчитане, смени шрифта

Ами то е нещо като лого... Ще добавя някъде Bigass Portfolio с по четлив текст :)

Bigass каза:
Ето го и него:

Мисля да го направя на флаш, но първо кажете дали Ви харесва, и ако не Ви харесва, кажете кое не Ви харесва :)

EDIT1: Ето с намален шрифт в менюто:
Тва кърти :?: :?: :?: :?:

няма как и аз ще си кажа тежката дума :D

1. няма смисъл да слагаш строук на текста в менюто. по-дребния стои по добре ама махни тоя строук
2. тоя шарен фон дето си сложил стои меко казано грозно.
3. това случаен проект по добре го направи последен проект и го разкрай от там долу. ако съм някой клиент ще искам да видя ясно кавко можеш а не да се вайкам къде си го забутал.
4. липсва ти детайлност в целия дизайн.

и как мислиш стои името - BIGASS. сещаш ли се в превод какво значи....?
в днешно време малко или много всеки който седи на комп знае поне малко енглиш най-малкото от псувните във филмите и ще се сети за какво иде реч.
аз ако бях нямаше да си поръчам дизайн от теб

На уеб дизайните пиша BGS Design :D Фона на дизайна е нещото, което го прави различен... За бутоните- ще ги сменя нацяло :)

Bigass каза:
На уеб дизайните пиша BGS Design :D Фона на дизайна е нещото, което го прави различен... За бутоните- ще ги сменя нацяло :)

фона на дизайна не го прави различен.
аз правя в момента дизайн с подобен фон но е много повече изпипан.
мога да ти дам и примери но не ми се търси.

http://fc04.deviantart.com/fs26/f/2008/106/e/b/Botanical_Expressions_by_IkeGFX.jpg
http://fc01.deviantart.com/fs26/f/2008/096/b/d/dar_industries_by_zee7.jpg

1. Дай текста на менюто в ляво и го намали като дължина.
2. Баси ника...
3. Текста в главния контейнер е много квадратен, можеш да го направиш под формата на кръг.
4. Както каза песъчния принц - липсва ти детайлност.
5. Як ник.
6. File -> New

Само не мога да разбера защо се за***хте с ника ми... Защо трябва да означава точно това, което си мислите? В света има хиляди езици и милиарди думи... Благодаря за критиките- ще има File- New :D

Локвайте!

Верно бе - Big-as-s, демек (според моете бегли познания по американски) - голям като S. Ама в първия момент се разбира Big Ass - голям задник.

Back
Горе