Cash Mod Български език.

Gasolincho

Registered
Знам че почти никъде не се намира за това ще Ви улесня и ще Ви го дам мода т.е. само преведен на български моля уважавайте труда на преводача и не си преписвайте че Вие сте го превеждали :) приятно сваляне и ако може без лоши коментари за превода все пак не е малко за превеждане.

Cash mod BG lang СВАЛИ

благодаря :) все някъде трябваше да е и избрах web-tourist понеже е може би най-добрият източник на информация относно php, mysql, html и др. "езици"... ползвам много уроци от тук за моите сайтове и съм много доволен но някой обяснения не са както трябва :) ама пак бива...

didko0o каза:
Моля някой да обясни какво прави този мод ще не съм много на ясно

ами това е само езиковият файл... иначе мода служи за много неща т.е. можеш да му намериш приложение където си поискаш :)

До автора-за какво да даваме лоши коментари :) Все пак браво да преводача,че се е постарал да го рпеведе,а след това го е пуснал и в мрежата за да помогне на другите....браво! :?:

ХаХа като сложа тоя език и кат вляза в memberlist-а ми дава някфи ерори :D OMG...

Нека някой , който ползва този мод да обясни за какво се ползва, къде и как.
Никъде не пише за кой форум е. Определено не е за phpbb3
Поне споделете за какво иде реч, да не се бъркат хората.

Аве... хора вие добре ли сте.. кои използва още бб2...ББ3 е много по-добър в всяко отношение..и се интегрира по лесно с сайтове..

Back
Горе