Code name : Thermo

Rado

Registered
Беше ми изключително трудно да определя в кой раздел да пусна темата и наркая се спрях тук.

http://aralbalkan.com/1050

Мисля, че това ще е върха. 8) Изгледайте го и ще разберете за кавко ви говоря.

Може да генерира много излишен код. Докато не го пипне ръка, само може да се гадае. Иначе - да улеснение за фрийлансърите, мисля, че програмистите обаче няма да го ползват толкова.

ъъ това е едитор тип WYSIWYG заа флекс, изглежда яко, но сякаш ще ми е по лесно да си пиша сам кода

Целта е да се слеят дизайнер и девелопер.Правиш си дизайн на фотошоп и след това ограждаш някъф триъгълник, казваш му : "Ти си бутон" и хоп - става бутон.Това ще е просто най-доброто.Програмата е насочена най-вече към дизайнерите!

hishnika каза:
А някой знае ли кога ще излезне на пазара?
Еми очаква се да е скоро .. на конференцията за флекс в София оня ден, пак са го представяли.Дано да излезе скоро.

Rado каза:
hishnika каза:
Еми очаква се да е скоро .. на конференцията за флекс в София оня ден, пак са го представяли.Дано да излезе скоро.
btw някои ходил ли е на конференцията мнгоо ми се искаше да отида. но пътя е много от бургас до софия.

mute каза:
Rado каза:
hishnika каза:
btw някои ходил ли е на конференцията мнгоо ми се искаше да отида. но пътя е много от бургас до софия.

Един приятел е бил.Аз за съжаление бях болен ( и още съм де ). И по това, което ми разказа е било доста яко..

Rado каза:
Целта е да се слеят дизайнер и девелопер.Правиш си дизайн на фотошоп и след това ограждаш някъф триъгълник, казваш му : "Ти си бутон" и хоп - става бутон.Това ще е просто най-доброто.Програмата е насочена най-вече към дизайнерите!

oooo това ще е много яко.
само не разбрах как ще се казва този софтуер :roll:

Rado каза:
mute каза:
Rado каза:

Един приятел е бил.Аз за съжаление бях болен ( и още съм де ). И по това, което ми разказа е било доста яко..
Аз съм този човек (радо да оздравяваш по-бързо, пак ти го казвам xD ). Иначе презентацията вчера не се различава от тази на MAX. Thermo като излезе ще кърти мивки :) + флекс ще се правят RIAs доста по-експедитивно :D

quick overview for the event :
http://fantis666.deviantart.com/

SandPrince каза:
Rado каза:

oooo това ще е много яко.
само не разбрах как ще се казва този софтуер :roll:

Thermo :) Code name : Thermo 8)

altras каза:
Rado каза:
mute каза:

Аз съм този човек (радо да оздравяваш по-бързо, пак ти го казвам xD ). Иначе презентацията вчера не се различава от тази на MAX. Thermo като излезе ще кърти мивки :) + флекс ще се правят RIAs доста по-експедитивно :D

quick overview for the event :
http://fantis666.deviantart.com/
жалко само че всичките продукти на адоб струват ужасно много, трудно ще си позволя нещо такова.

hishnika каза:
Защо да си ги купуваш като ще ги има безплатно или кракнати?
когато произвеждаш софтуер не е етично според мен да ползваш кракнат такъв.

Back
Горе