Convert-That

Статус
Not open for further replies.

semprom

Registered
Здравейте.
Искам да Ви представя новият ми проект Convert That.
Този уеб сайт Ви предоставя възможността да изтеглите видео от Vbox7/YouTube в различни формати.

Моля кажете ми какво мислите. Отворен съм към предложения.

Защо като тегля от Vbox и като му дам " изтегли клипчето без конвертиране в .flv" го тегли на сървъра и го конвентира :idea: . Поне такова ми изписва за статус

CaTaHuK каза:
Защо като тегля от Vbox и като му дам " изтегли клипчето без конвертиране в .flv" го тегли на сървъра и го конвентира :idea: . Поне такова ми изписва за статус

Не го. Просто го тегли. Сега ще го коригирам. Мерси.
--
Готово :)

Като се има в предвид, че DownloadHelper адона за лисицата прави всичко това за всеки 1 сайто който има видео с 1 клик (+допълнителни опции при теглене и конвертиране), ми се струва малко безполезен но може пък да има хора които да го ползват.Успех!

Как теглиш клиповете от YouTube? До колкото знам вече почти никой скрипт не работи за теглене от там.. :P Ще споделиш ли

може да сложиш input поле примерно след като го конвертира и изтегли направо си цъка за друг клип а не да дава в началната и така ако ме разбираш :)

GaTio2 каза:
може да сложиш input поле примерно след като го конвертира и изтегли направо си цъка за друг клип а не да дава в началната и така ако ме разбираш :)

Мерси, ще помисля над твоето предложение :)

kWo_2 каза:
Как теглиш клиповете от YouTube? До колкото знам вече почти никой скрипт не работи за теглене от там.. :P Ще споделиш ли

както казах аддона -> DownloadHelper можеш да го свалиш тук

Придай повече стил на index-a и центрирай едно яко лого. Така иначе не грабва окото за да се върна отново за да сваля клип. Освен, ако нямам голяма нужда от това. :)

btw този код който ми даде с "цък" за python ли е?

kWo_2 каза:
Придай повече стил на index-a и центрирай едно яко лого. Така иначе не грабва окото за да се върна отново за да сваля клип. Освен, ако нямам голяма нужда от това. :)

btw този код който ми даде с "цък" за python ли е?

Тъй вярно :)

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе