Convert

• Автор Автор TaF
  • Начална дата Начална дата

TaF

Registered
Здравейте,

Пробвах се да конвертирам phpBB2 към phpBB3 и ми излезе следната грешка:

Please make sure that these folders exist and are writable by the webserver then try again:
»images/avatars/gallery/
images/ranks/
images/smilies/.

Някой знае ли какво трябва да направя ...

Пише да провериш дали тези директорий съществуват и са достъпни до уеб сървъра... и после опитай отново

мерси стана забравил сам да дам права за писане на папките на phpBB3

При следващатат съпка като дам на Continue Conver ми праща един празен index.php

"All pre-conversion steps have successfully been completed. You may now begin the actual conversion process. Please note that you may have to manually adjust several things. After conversion, especially check the permissions assigned, rebuild your search index if necessary and also make sure files got copied correctly, for example avatars and smilies."

Ще ми помогнете ли пак, че не знам много английски.

Всички стъпки на пред - превръщане успешно бяха завършени. Вие можете да сега започвате актуалният процес на превръщане. Моля, забележете, че вие можете да трябва ръчно да нагласявате няколко неща. След превръщане, специално проверете разрешенията, които са определени, престройте вашият индекс за търсене ако е необходимо и също уверете се, че файловете получиха копирани правилно, например Аватари и емотиконки

Превод на Web Trance2

Ам конвертирах го но нещо потребителите и темите ми липсат

Доколкото знам има един или два мода, които променят дотолкова старата база и имената на таблиците, че конвертора не действа при тях. Не знам точно кои са, но ми се струва малко вероятно да имаш точно тези.

Ти сигурен ли си, че е извършено конвертиране. Може да пробваш пак отначало.

Back
Горе