Corel Draw

miro91

Registered
коя е последната версия на програмата аз знам че е CorelDRAW Graphics Suite X4
тази ли е ?

аз питам просто за инфо за да съм в час с нещата. Иначе фотошоп си правя всичко. Мисля сега флаш малко да поуча. За корел дрол нз сигурно няма да уча защото не съм по графичния дизайн.

miro91 каза:
аз питам просто за инфо за да съм в час с нещата. Иначе фотошоп си правя всичко. Мисля сега флаш малко да поуча. За корел дрол нз сигурно няма да уча защото не съм по графичния дизайн.

и трите програми са за съвсем различни неща.

SandPrince каза:
miro91 каза:

знам но искам различни неща да уча. но с корела няма да се занимавам може флаш малко да науча да си правя някви анимации.

miro91 каза:
SandPrince каза:
miro91 каза:

знам но искам различни неща да уча. но с корела няма да се занимавам може флаш малко да науча да си правя някви анимации.

имах предвид че първо научи едното и после другото. не всичко едновременно :wink:

Back
Горе