L Lenin Registered 22 Януари 2008 #1 Абре имам си на хоста аз Cron Jobs ама нещо не работи слагам всичко както трябва да е и слагам на 1 минута да става това, но нищо ако някой знае как се настройват ще съм му много благодарен ако каже.
Абре имам си на хоста аз Cron Jobs ама нещо не работи слагам всичко както трябва да е и слагам на 1 минута да става това, но нищо ако някой знае как се настройват ще съм му много благодарен ако каже.
S SuCcEsS Registered 22 Януари 2008 #3 Къде правиш настройките във файловете cron24 и cron30 има нстройки на колко време колко да ти дава
L Lenin Registered 22 Януари 2008 #4 Хм правя ги от Crone Jobs Панела на хоста ми... Я разясни малко за времето къде кой ред :idea:
S SuCcEsS Registered 22 Януари 2008 #5 Ами не помня на кой ред точно но беше нещо от рода на 60 * 60 * 24 това трябва да го има има и още едно но нз как беше!!!
Ами не помня на кой ред точно но беше нещо от рода на 60 * 60 * 24 това трябва да го има има и още едно но нз как беше!!!
B bgmafiabitka Registered 10 Февруари 2008 #7 Погледни в моята как е http://bitki.host-bg.info без CRON JOBS благодарение на relax
R relax Registered 11 Февруари 2008 #9 Малко база данни малко проверки и хоп ти се получава кода който искаш
K KR373N Registered 4 Март 2008 #11 relax каза: Малко база данни малко проверки и хоп ти се получава кода който искаш Увеличете... ами кажи и на нас как да го направиме плс
relax каза: Малко база данни малко проверки и хоп ти се получава кода който искаш Увеличете... ами кажи и на нас как да го направиме плс