Dating Website

това във хедъра с ръцете много ми харесва. браво!!! много добре стои и е подходящо за такъв сайт.
другото имам няколко препоръки и критики.

критики и препоръки:

- раздвижи го малко. като цяло е малко дървено - "като всеки друг сайт"
-съчетанието между това зелено и лилаво-розово не е много подходяща.
-прекалил си със заоблените елементи, и по точно много си го засилил.нека да ги има но да не са навсякъде с еднаква големина. някъде да са по малко заоблени, другаде повече.
-вкарай малко стил на кутийките за избиране в "търсене" панела. на фона на всичко това изглеждат доста обикновенни и дървени
- белия текст не се чете много на това зелено в менюто и във панелите. пробвай с черен текст с намалено Opacity. просто така като е бял на този фон се губи, и си мориш очите за да го видиш.
- за web аз бих сложил Opacity и на картинките в профилите. демек в нормално състояние да е по светло, като се мине с курсора да става в цвят.

това са ми препоръките :?:

Сложи някое руго сърчице под информацията за потребителите.

Горе в новите си алайннал текстовете, а долу в топ си забравил.
Останалото е хубаво web2 елементите все повече навлизат в употреба.

Добре, хубави критици сте, професионални уеб-дизайнери.
Сайта е много хубав. Имам само една-две забележка... белия шрифт не се чете много добре на това зелено. Може да се добавят още някои дребни елементи, защото стои малко празничко.

Dido_net каза:
Сайта е много хубав. Имам само една-две забележка... белия шрифт не се чете много добре на това зелено. Може да се добавят още някои дребни елементи, защото стои малко празничко.

чете си се перфектно оправи си монитора :)

хедъра с ръцете вече сме го виждали някаде. мн е постно , градиентчетата също мисля си че и на тях им мина модата

zaheto каза:
Dido_net каза:

чете си се перфектно оправи си монитора :)

не се чеъе бялото на зеления фон zahe. зеленото е много искрящо за бялото. ако беше по-тъмно - да, на така не става .
ако текста е черен ще стане.

Аз защо го чета идеално? Мен пък на пук на всички ви много ми харесва, винаги съм харесвал такъв изчистен дизайн, без много излишни неща. Браво podmatrix :wink:

Back
Горе