Drink.BG – Безплатна доставка на алкохол в град Пловдив

Axeny

Registered
Здравейте. Тия дни пуснахме един сайт за доставка на алкохол, цигари и захарни изделия по домовете. Постарахме се цените да са като на Вашия квартален магазин и дори по-ниски, но да получавате поръчките си директно у дома си.

Засега работим само в Пловдив.
Та ми се искаш да Ви попитам за мнението ви - http://Drink.BG

Да видим сега дали уебмастърите са алкохолици или не :)

Наистина, имате евтини продукти.
Едно въпросче..Вие печелите ли от това?
Вземете да дойдете към стара загора, също ;)

Но не подкрепям едно нещо, срока на годност неможе да се види.

Идеята много ми харесва, ако поддържате доставки и във варна ще е супер :?:

Axeny каза:
Какъв срок на годност за алкохолите :)

Иначе имаме планове и за разширяване на дейността си, но засега само Пловдив може да се възползва от нас :)

Мисля,че той говореше за ядките,шоколадовите бонбони и т.н

dELpI каза:
Axeny каза:
Какъв срок на годност за алкохолите :)

Иначе имаме планове и за разширяване на дейността си, но засега само Пловдив може да се възползва от нас :)

Мисля,че той говореше за ядките,шоколадовите бонбони и т.н
Няма смисъл да си играем онлайн с такива неща - при нас такива продукти няма. Но все пак ако откриете някой продукт с изтекъл срок на годност с удоволствие ще ви го заменим

Супер идея. Много удобно изглежда. Само от любопитство... как гарантирате, че няма да продавате алкохол на непълнолетни? Ще ви набарат много бързо ако решите да се разраствате :D

DRINK.BG извършва БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПО ДОМОВЕТЕ на продуктите, посочени в сайта. Важи за територията на град Пловдив

Взето от : http://drink.bg/cms.php?id_cms=6

Би трябвало да ти излезе: 0,90лв

"Алоу, фанете елате към София, че у тоя студ къде 'ше ти ходя за ракия у 1 часО през нощЪ до магазинО ?" :) Сайта е доста добре направен, няма какво повече да се каже :)

Сега видях и рекламната ви брошурка. Перфектна е! Само трябва да измислите по друг начин да се залепват, защото така с най-обикновенна лепенка... Аз лично си я отлепих и сега си я гледам. :D

Информацията, че сте първият сайт за достаква до дома за територията на Пловдив не е вярна. www.gigadrinks.com предлагат такава доставка от преди 2 години, а цените на много от продуктите им са по-ниски от вашите. Единствено доставката им е безплатна за сума по-голяма от обявената от вас!

Back
Горе