K koko1357 Registered 30 Декември 2010 #1 Здравейте, имам проблем със e107. Опитвам се да направя download секция, обаче не се получава. Създавам всичко качил съм файлове. И като влезна в download.php ми пише че няма файлове ... Моля ви помогнете ...
Здравейте, имам проблем със e107. Опитвам се да направя download секция, обаче не се получава. Създавам всичко качил съм файлове. И като влезна в download.php ми пише че няма файлове ... Моля ви помогнете ...
K koko1357 Registered 30 Декември 2010 #3 С нищо не ми помогна само ми изгуби времето .. Аман от такива.
W winers Registered 30 Декември 2010 #4 koko1357 каза: С нищо не ми помогна само ми изгуби времето .. Аман от такива. Увеличете... Как да ти помогна като ми нямаш доверие ?
koko1357 каза: С нищо не ми помогна само ми изгуби времето .. Аман от такива. Увеличете... Как да ти помогна като ми нямаш доверие ?
K koko1357 Registered 31 Декември 2010 #5 Кво .. аз искам да ми помогнеш не да ти казвам пароли и такива неща .. Един teamviewer не щеш да приемеш ...
Кво .. аз искам да ми помогнеш не да ти казвам пароли и такива неща .. Един teamviewer не щеш да приемеш ...