eMo Style

SuCcEsS

Registered
Така начи някой може ли да ми обясни малко по подробно за този стил в смисъл да ми даде снимки със стила на обличане, прическа... само да не са снимки на TokioHotel

Тва не е стил... Тва си е начин на живот :) за някой може да е стил само де.
Нкратко: Ходят с едни и същи прически,винаги са депресирани,радват се на отделни моменти и като се радват трябва максимално много да се радват и после пак да са потиснати.Май index ще ти даде по добро инфо от мене де :)

ЗА! щот има и пичове па и момичетата са много готини :lol: ПА и кой па сме ние да им казваме кво да правят?Аз кат се кача в някой тролей с фр емо сички се дръпват настрани :D

Аз съм против да си постоянно депресиран и да се правиш на големия пич като си с някаква бъгава прическа. http://zazz.bg/play:b9da5473 само виж това и ми кажи според тебе нормално ли е ? :roll:

Как мога да бъда за ? Ако имаше някакъв стил да си супер весел постоянно и да не ходиш с прическа стил "коня ме лиза досега" щеше да е супер :wink: .

Ако сте "ЗА" да си бръснеш краката всеки ден, да ходиш по пътя и да те питат "коя крава те лиза?" и да си постоянно депресиран, да си режеш вените и най-накрая да се самоубиеш... не е ли яко? :D

Не спирам никого...правете каквото си искате, но за мен лично този стил е противен.Музиката кефи...но само музиката.Дори текстовете и са едни такива...депресиращи.

В емото се пее "ох имам проблем, сега ще обиколя света да се жалвам, накрая ще ми дотегне и ще се откажа, преди още да съм опитал (демек ще се метна от някой мост, ще се натъпча с нипфетамин или ще си клъзна китката)".

Това е непоносимо.

Не е като добрия стар метъл, в който пак се пее за проблемите на хората, но в техните песни, се напъваш, трудиш се и сам си решаваш проблема.

Имат некви смешни бритони, вобще като облекло са смешни. Мъжките емо са повече женски емо от женските емота. Режат си вените гасат си цигари по ръцете, режат се със парчета стъкло по лицето. Слушат жица и всички ги чупят от бои.

Че нужно ли е да бъдеш постоянно подтиснат неможе ли да се обличаш в стил емо и да имаш такава прическа не е задължително да си изцяло емо и аз съм ЗА нямам нищо против от стиловете :) даже може да почна да се обличам като тях или да си правя такива прически кой знае :)

Прическите и обличането ги остави.Момичетата са доста сладки като се облекат така...но става дума за самия стил...

SuCcEsS каза:
Че нужно ли е да бъдеш постоянно подтиснат неможе ли да се обличаш в стил емо и да имаш такава прическа не е задължително да си изцяло емо и аз съм ЗА нямам нищо против от стиловете :) даже може да почна да се обличам като тях или да си правя такива прически кой знае :)

Мисля че 99% от "ЕМОТАТА" в България

са позьори А явно и ти искаш да се правиш на позьор :? Нищо лично просто не харесвам "Емота"

Май ще стане война... не разбирам кво ви бара вас те кво правят?!Те си водят начин на живот който им харесва.Кво.Пречат ли ви?Дразнят ли ви?Знаете само да оплювате.

DxL каза:
Май ще стане война... не разбирам кво ви бара вас те кво правят?!Те си водят начин на живот който им харесва.Кво.Пречат ли ви?Дразнят ли ви?Знаете само да оплювате.
Пречат ми и ме дразнят. Това не е начин на живот, това е простотия! Против...

DxL каза:

Да пречат ми !!! Гадно е да се движиш по улиците и да гледаш 2 момчета облечени като момичета които се мляскат !!! Това на тебе приятно ли ти е ?

Да изкажа и аз мнение.
Всеки си избира начин на живот. Всеки може да бъде всякакъв стига да го иска. Който каквото си мисли такова става. Ето едно хубаво филмче: http://zamunda.net/details.php?id=72819
Емота или не на тях им харесва да са такива и затова аз нямам нищо против. Това, че някои се дразнят може да е по простата причина, че има различни хора. На всеки погледа за живот е различен и затова понякога няма разбиране.
Хайде да не се карате ;). Няма смисъл.
Тези които се дразнят, че виждат момчета които се целуват са прави според мен. Все пак хората трябва да се съобразяват. Не може всеки да прави каквото си иска където си иска.
Сигурно греша за много неща, но аз вярвам в това което казвам ;).

maxvolum аз дори не съм сигурен какво искат дали въобще искат да са "емота". Да ти е гадно това ли е хубавото. Е-емоционално М-малтретиран О-олигофрен това го бях писал и в друга тема ! Добре като си потиснат трябва да ти е хубаво? Да не мислиш че им е хубаво. Според мен просто се правят на интересни да хванат някоя и друга мадама 8) .

Чакайте малко ся аз не съм казвал че ще ставам емо може да си направя прическа в стил емо но няма да съм емо нали какво толкова ви пречат емо styles

Back
Горе