ErHost.ORG

Статус
Not open for further replies.

Fakeheal

Super Moderator
Ние Ви предлагаме:
# 3 ftp потребители
# 5 mysql датабази
# 3 mysql потребители
# 200 MB дисково пространство
# Неограничен трафик
# PHP поддръжка
# DNS managament
# 1 Addon домейн
# 5 събдомейна
# 5 пощенски кутии
# Контролен панел
# Roundcube mail
# Full backup
# Никакви реклами в сайта Ви

http://www.erhost.org

Сега се регистрирах и ще видим как е...
Иначе като за безплатен хостинг е добре...
Само дето не ми е ясно защо е тази информация за какво ще се ползва хостинга, но има много причини...
И ще е по-удобно текста да изчезва, когато се натисне на него или просто да няма такъв в полето...

EDIT: Не е с cPanel, но все пак ми харесва. Не е като тези на 1GB, etc....
EDIT 2: Не ми харесва, че в индекса никъде няма линк за панела...
EDIT 3: При опит да вляза във файл мениджъра...
An error has occured

Unable to connect to FTP server localhost on port 21.

Are you sure this is the address of the FTP server? This is often different from that of the HTTP (web) server. Please contact your ISP helpdesk or system administrator for help.
Т.е. FTP не работи...

Здравейте,
имаше профилактика на сайта и сървъра и се наложи да изтрием потребителите, ако е възможно всички да се регистрират отново. Проблемите са отстранени и в началната страница има линк към контролния панел. Извиняваме се за причиненото неудобство.

Регистрирах се и сега не ми отваря сайта:

Просрочено време на връзката

Сървърът erhost.org просрочи зададеното време за връзка.

* Сайтът може да е временно недостъпен или твърде зает. Опитайте пак след малко.

* Ако не можете да заредите коя да е страница, проверете хардуера на компютъра.

* Ако компютърът или мрежата са зад защитна стена или прокси, проверете дали на Firefox е разрешен достъпът до Интернет.

Днес имаше профилактика и имаше прекъсване на нормалната работа на сървъра. В момента всичко е наред

Здравейте,
имаше профилактика на сайта и сървъра и се наложи да изтрием потребителите, ако е възможно всички да се регистрират отново

Е това е надопустимо. Разбирам ,че хостинга е безплатен , но ...

Това което правите заслужава адмирации!

Искренно ви пожелавам успех, дано да нямате много проблеми и да се задържи сайта :)

Още веднъж успех!

peter2222 каза:
Това което правите заслужава адмирации!

Искренно ви пожелавам успех, дано да нямате много проблеми и да се задържи сайта :)

Още веднъж успех!
напълно съм съгласен :?:
мисля че ще има голям успех, въпреки че за някои хора 200 мб са малко :) :)

Малко са, но това е безплатен хостинг.
Големите проекти, които изискват повечко... няма да карат на безплатен хостинг.

bucata каза:
Здравейте,
имаше профилактика на сайта и сървъра и се наложи да изтрием потребителите, ако е възможно всички да се регистрират отново

Е това е надопустимо. Разбирам ,че хостинга е безплатен , но ...
Хостинга е от вчера изтритите потребители бяха 3 така, че не е голяма загуба. Щом я има тази профилактика си личи, че ни е грижа за потребителите :) на нас също не ни беше приятно, защото сутринта станахме в 6:30, за да обновим всичко и до 10:00 всичко да е както трябва, защото имаше проблем със самата операционна система и се наложи да се инсталира всичко наново. Поздрави :)

3, ама бях един от тях... днес наново трябваше... :(
Но ще се примиря, щом е за добро...
Да се надяваме, че ще се развиете към добро...

PapaSmurf каза:
3, ама бях един от тях... днес наново трябваше... :(
Но ще се примиря, щом е за добро...
Да се надяваме, че ще се развиете към добро...
Възстанових домейн имената на регистрираните 6 са. До няколко дни обещавам, че на тези потребители ще им се добави с 300 МБ повече дисково пространство :)

dimitrov0720 каза:
Очаквах, отговор до 20минути за удобрение, а са минали около 12 часа.
Одобрен сте отдавна проверихте ли в 'spam'? Пратих наново данните ви.

Уважаеми потребители, искаме да ви съобщим, че всички потребители, които не са получили писмо и са на 'abv.bg' да знаят, че са одобрени отдавна, но имаме проблем с изпращането на писма до abv.bg. В момента се работи по отстраняването на проблема, моля потребителите да опитат да влязат в уеб панела с потребителя и паролата си => http://admin.erhost.org Които не са получили писмо и не са на 'abv.bg' да проверят 'спам' папката. Поздрави, екипът на ERHost.org

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе