Every.BG / Хората говорят...

rumchi каза:
AceXe каза:
Ами чат пат, ни канят по разни телевизии... Проекта ни TEENDAY 3 и до ден днешен привлича интерес, неясно и за мен как. :)

Защото показва какъв всъщност е живота на нас тинейджърите в днешни дни :)

:)

Soul_Stealler каза:
Мен лично сайта много ми харесва :)
Доста интервюта изгледах и мога да кажа само едно браво ! :)

Браво. Най-накрая младежи, които да се занимават с нещо НАИСТИНА стойностно, а не да си губят времето безцелно! поздравявам ви, продължавайте в същия дух!

Поздрави: Илиев

Интервютата са много готини и ми харесва идеята. Но ме човърка от вътре да ти задам един въпрос... От къде толкова пари за да ти дават интервюта тези доста известни личности...? Съмнявам се, че се съгласяват безплатно да дават интервю или греша?

webdeveloper каза:
Интервютата са много готини и ми харесва идеята. Но ме човърка от вътре да ти задам един въпрос... От къде толкова пари за да ти дават интервюта тези доста известни личности...? Съмнявам се, че се съгласяват безплатно да дават интервю или греша?

Ще ти обясня един световен модел на интервютата, приет и в България.

Личността, която се съгласява да даде интервю по принцип трябва да получи дивидент от това интервю, защото отделя от времето си и прави донякъде PR на дадената медия.

Интервюиращия от своя страна, трябва също да получи дивиден от личността, защото канейки го му дава трибуна да говори, а това прави личността още по-известна, следователно и по-скъпа.

Затова е прието 1:1. Every е първия такъв сайт в България, който се следи от немалко известни личности и това е един от факторите, които съгласява определен човек да застане пред камера без да иска пари. PR в една мощна медия, наречена интернет. Разбира се има много други фактори, които стоят на везната в полза на съгласието на почти всеки известен българин, но ще си позволя да не ги споделям. Част от ноу хауто на проекта. :)

Back
Горе