R roskata Registered 7 Юни 2013 #1 Споделете някой попъп код за последователи в началната страница + бутон за изключване на прозореца, и после да не се показва. Мерси.
Споделете някой попъп код за последователи в началната страница + бутон за изключване на прозореца, и после да не се показва. Мерси.
P php_css Registered 8 Юни 2013 #2 roskata каза: Споделете някой попъп код за последователи в началната страница + бутон за изключване на прозореца, и после да не се показва. Мерси. Увеличете... Ако ти трябва за WP ползвай: Facebook Page Promoter Lightbox плъгина
roskata каза: Споделете някой попъп код за последователи в началната страница + бутон за изключване на прозореца, и после да не се показва. Мерси. Увеличете... Ако ти трябва за WP ползвай: Facebook Page Promoter Lightbox плъгина
P php_css Registered 8 Юни 2013 #4 roskata каза: за сайт ми трябва, но ми излизат само плугини за блогове. Увеличете... Ами това е плъгин за Wordpress точно по твойте изисквания. За сайт не знам.
roskata каза: за сайт ми трябва, но ми излизат само плугини за блогове. Увеличете... Ами това е плъгин за Wordpress точно по твойте изисквания. За сайт не знам.