Fiat Coupe - мнения

SandPrince

Registered
Тъй като бая съм се навил да си купувам кола, ся тръгнах да гледам разни обяви.
първоначално мислех да е Honda Civic, хечбек версията, ама като стигнах до Fiat Coupe и видях че най-малко е с 130 кончета и са "флюбих" в тая кола.
И не сносни цени - спокойно от порядъка на 4000лв може да се намери.

искам да чуя мнението ви обаче по впроса - струва ли си да се взима.
че съм чувал че италианските коли гълтали яко масълце :?

Най-грозната кола която съм виждал ..... Голф четворка rulz погледни за какво става въпрос

един фр е с фиат .. ми не се оплаква да ти кажа :) зимай фиата и не се занимавай с никви голфове ..

oXteR каза:
Най-грозната кола която съм виждал ..... Голф четворка rulz погледни за какво става въпрос

да ама задницата на фиата прилича на nissan gt-r , а след леки козметични промени придобива още по готин вид

голфа може да е народната кола и да не изисква много поддръжка но не ми допада като визия, тва е семейна кола, аз търся спортна кола.
колкото и да се тунингова, пак си личи че и липсва спортната визия

Също така провери и долу горе на какви цени са му частите. След време ако го водиш на майстор за да се сменят някои работи (масло, филтри, ремък, накладки и т.н.) колко ще ти излезе. Иначе и аз съм ЗА немските коли :?:

sinn каза:
Също така провери и долу горе на какви цени са му частите. След време ако го водиш на майстор за да се сменят някои работи (масло, филтри, ремък, накладки и т.н.) колко ще ти излезе. Иначе и аз съм ЗА немските коли :?:

ем не били скъпи, поне така питах едно френдче, ама гълтал повечко масло. но пък вариант да са евтини частите, да харчи малко масло и бензин, да е спортен модел и да е в границите на макс. 5000 лв едва ли има :D :D :D че и да ми се угоди :D :D :D

ако имате наблюдения за фиата споделете ги :)

другото което съм набелязал е Rover 200 - абе не искам да падам под 100 коня :)

Ще ти кажа нещо не бързай и си купи качествена и здрава кола. По добре събери повечко пари за да не съжаляваш.

oXteR каза:
Ще ти кажа нещо не бързай и си купи качествена и здрава кола. По добре събери повечко пари за да не съжаляваш.
Най-ценностното мнение от всички. Не давай 5000 лева за някакъв боклук който през ден ще се налага да му се смменя нещо - евтиното ще ти излезе скъпо. По-добре си купи една хубава кола отколкото да се занимаваш после с глупости.

Разгледай и Renault Megan .
Лично на мене ми харесва.
Също и опел тигра ако искаш бегачка.
Поне с такива впечетления съм останал.Не че съм разбирач...

index каза:

за реното може д апогледна, но за опел тигра - не, тва е женска кола :D

SandPrince каза:
index каза:

за реното може д апогледна, но за опел тигра - не, тва е женска кола :D
Виж и рено клио мегана е по-скъп от него (ако чисто нови ги взимаш) клиото би те устроило перфектно според мен.

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=41&t=78375&sid=ff89a7135c676c5faee8f87b9ac23f38&start=15

Погледни вампирясалия Фиат и си помисли пак :wink:
Изключително красива кола и то дизайна е направен от италианците от Pininfarina (направили са дазиайните на коли от ранга на Ферари, Кадилак, Алфа Ромео, Пежо, Фиат, Волво, Мазелати, Ягуар)

За кола последното нещо дето трябва да гледаш е дали е красива. Ти дай една торба пари за красива кола, и като се строши ще си я направиш паметник.
Санд не се мятай на тия кошници Фиат и то спортен , каран от кисели гъзари първо италианци , после и българи , газ до ламарина, никаква поддръжка и сега се чудят как да се отърват от него.
Смятай го така... за колкото го купиш , още толкова ще дадеш за ремонти.

Вие луди ли сте да го карате да си взима Фиат... Имаше преди едни такива Полски фиатчета, сега са си същите, но с променен дизайн и самата структура на двигателя, но пак продължават да гният и да се чупят...

Коли за нащи пътища са - Рено ( изключително здраво и дървено ), Пежо ( Много меко вози и не се чупи толкова, а и сервиза му е евтин ), Опел ( И тя е здрава кола, но не вози толкова меко ) ... :!:

Аз съм привърженик на Опел. Вектрите примерно са доста икономични, пък и на опелите са йм евтини частите.

Пежо ти препоръчвам аз. Вози меко и наистина сервиза му е евтин. Това са ми впечатленията от Пежо 306 Берлина.

Не ми харесва определено. Предпочитам хондата, но аз съм харесал Ауди А3. Вярно че са малко скъпички но си струва :)

Zion каза:
Не ми харесва определено. Предпочитам хондата, но аз съм харесал Ауди А3. Вярно че са малко скъпички но си струва :)

мм толкоз пари не мога да спестя :D
по принцип трудно спестявам...

peter_ew каза:
Пежо ти препоръчвам аз. Вози меко и наистина сервиза му е евтин. Това са ми впечатленията от Пежо 306 Берлина.

по принцип тва е френска кола, а аз съм много инатлив на тема френски коли. удобни са , ама са със слаб двигател. конкретно този модел има много твърда возия , недай боже да нацелваш дупките по пътищата ще получиш мозъчно увреждане...

StormBreaker каза:
Аз съм привърженик на Опел. Вектрите примерно са доста икономични, пък и на опелите са йм евтини частите.

И аз съм ЗА Опел.
Тунинг се прави почети на всяка кола стига да имаш парички.
Като не мислиш да падаш под 100 коня можеш да си вземеш Опел Вектра Б 2.0 мисля че беше 115 коня другия им по мощен модел е 2.5 170 коня незнам какво повече да говоря. На тия вектри има страшен тунинг само погледни в нета какво има за тях.

Иначе тоя модел на фиат ми харесва като цяло, но не съм за фиат, много хора ми са се оплаквали от тая марка като цяло.

Другото което ми харесва на мен е Ауди А3 или А4 ,но си оставам фен на Опел.

iwanov каза:
StormBreaker каза:

И аз съм ЗА Опел.
Тунинг се прави почети на всяка кола стига да имаш парички.
Като не мислиш да падаш под 100 коня можеш да си вземеш Опел Вектра Б 2.0 мисля че беше 115 коня другия им по мощен модел е 2.5 170 коня незнам какво повече да говоря. На тия вектри има страшен тунинг само погледни в нета какво има за тях.

Иначе тоя модел на фиат ми харесва като цяло, но не съм за фиат, много хора ми са се оплаквали от тая марка като цяло.

Другото което ми харесва на мен е Ауди А3 или А4 ,но си оставам фен на Опел.
Да припомня че има акцис за коли над 166 коня.И ако няма 1 година стаж като шофиор неможе да кара повече от 1,6 кола / мисля че беше 1 година стаж /

Back
Горе