Fiat Coupe - мнения

index каза:
Да припомня че има акцис за коли над 166 коня.И ако няма 1 година стаж като шофиор неможе да кара повече от 1,6 кола / мисля че беше 1 година стаж /

Ем да като иска да кара по мощна кола ще трябва и да плаща повече. То и данъците са по големи за коли над 100 коня, но нали не е от Варна. :D

А това за коли над 1.6 така и така май не приеха закона, но не съм сигорен.

index каза:
Май го приеха и сега се гласува да се маха....

То аз немога да му схвана смисъла на тоя закон. То незначи че колата като е 1.4 1.6 неможе да е по мощна. :)

Mazda RX8 1,2
Когато купувате новия автомобил Mazda RX-8, вие можете да избирате измежду два варианта на задвижването RENESIS: високомощната спецификация, генерираща 231 к.с., и стандартния двигателен блок, изработващ 192 к.с.

Мое предложение - всичко немско базирано. Най-евтин вариант VW, съответно и Skoda и Seat. Става дума ест. за по-малките коли, VW Golf, VW Polo, Skoda Fabia, Skoda Felicia, Seat Ibiza. Добре съм запознат (любителски) с колите и имам приятели, които работят в автосервизи и т.н. Това са най-добрите варианти за малки градски коли. Спец. Ibiza-та и Fabia-та знам, че горят по-малко от останалите. Италианските също не са лоши (за втори вариант - Fiat имат много добри модели) Та.. ако не си избереш нещо немско, вече гледай италианските, японските и френските. Американски не бих препоръчал. :-)
Ест. всеки който има кола ще държи, че неговата е най-хубава. Баща ми (=> и аз) караме Skoda Felicia и мога да ти изброя 1001 плюса за колата... Това беше от мен, дано съм помогнал.

Чесно казано всеки с мнението си. Всеки харесва различни коли така че най добре си избери нещо сам.

Fiat... баща ми казва "Ако те е яд, купи си фият" :D
Според мен е много зле автомобила. Не мога да се обоснова, но мисля, че е зле.

1. Какъв тип автомобил искаш?
Спортен, градски или нещо колкото да ти вози дупето?
2. Хечбег или седан?
3. Бензинов или дизелов?
4. А имаш ли достатъчно пари за бензин, ако караш кола 130 коня?
5. Цената на поддръжката от значение ли е за теб?
6. Колко ти е максималния таван за цената?

отговор: спортен

2. Хечбег или седан?
отговор: хечбек, но няма голямо значение

3. Бензинов или дизелов?
отговор: бензин

отговор: да

отговор: максимално до 4500-5000

SandPrince каза:
отговор: спортен

2. Хечбег или седан?
отговор: хечбек, но няма голямо значение

3. Бензинов или дизелов?
отговор: бензин

отговор: максимално до 4500-5000

= BMW 318 IS , за тия пари можеш доста читаво да си намериш.
Сега аз съм малко предубеден, защото карам BMW , но трябва да ти кажа , че от почти 20 години съм шофьор, имал съм 6 автомобила и BMW-то е най добрата нищо че е стара вече.
Прекалено скъпите части са мистика , цените са си нормални и ако случиш няма да я пипнеш , супер здрави са тия коли.

Hyundai Coupe
пример: http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11242979446047143&f1=details
Renault Megane
пример: http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11242649722083808&f1=details

Seat Ibiza - Можеби, но за тези пари не може много да е спортен.
VW Golf 3 GTI стават също, а за тези пари можеш да си намериш читав от 1997.

Но трябва да си на ясно, че жена и кола на късмет се вземат :D

LiRiX каза:
Hyundai Coupe
пример: http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11242979446047143&f1=details
Renault Megane
пример: http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11242649722083808&f1=details

Seat Ibiza - Можеби, но за тези пари не може много да е спортен.
VW Golf 3 GTI стават също, а за тези пари можеш да си намериш читав от 1997.

Но трябва да си на ясно, че жена и кола на късмет се вземат :D

хах за последното съм съгласен :D

абе тва хюндай, готино е, ама пуста задница смачкана има. страшно грозна е отзад...все едно си дал на 5 годишно лапе с чук да си играе...

по принцип е важно и как си поддръжаш колата. то е ясно че без поддръжка няма как да мине номера.

но има време де, имам да събирам още кинти така че.. :)

все пак благодаря за съветите и предложенията, ще ги имам в предвид като си взимам колата :?:

Back
Горе