Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Явно живота продължава. И аз съм много учуден да се правят планове на такова ниво, а реално положението да не е никак добре в световен мащаб. Но те си го планират пък каквото стане в бъдеще явно. Винаги може да се отмени, нали?Освен, ако Путин (или наследника му) не му скимне тогава да ги удари. Ще е наистина световно.. Екип ракееееета.. (това от покемон..)
Благодарско за мнението. Явно пак САЩ, дало ще ни огрее пак като едно друго лято в САЩ.![]()
Абе нещо не съм оптимист за това и след толкова време. Не искам да обидя никой, но се чудя на мазохизма на хората, които гледат бг футбол. Достатъчно е да следиш испанското или немското първенство, за да разбереш, че не гледаш много футбол в бг. Но това е лично мнение и пак се извинявам, ако обиждам някой на тази тема.Ако не на тва до 100-200 години ще ни огрее![]()
Видях, че и Божинката дойде тук? Това е сигнал.в бг футбола тия години наляха пари и сега са по равностойни отборите, че не струват е ясно, ако ги сравниш с англия са на ниво лига 1
Ужас, явно аз нещо съм изпуснал. Мислех, че сега влиза в родния футбол. Явно толкова го и гледам и аз.Божинката от години е в родния футбол и пада все по ниско, доскоро беше в Септември , сега ще играе от пролетта в Добруджа в някоя от Б групите
Боже, Боже. Сериозно падение. И как точно още поддържа този файлстайл? Нещо не ми се връзва, или е някакво изхвърляне.А не, в началото игра за Левски, после беше в Ботев Враца, май мина и през Славия, след това в Септември и сега в Добруджа, от 4-5 години е в бг
набира сили и показатели