Figurata.com - Отслабване и Диети

След 14 години реших да отворя новото сайтче. Интересно ми е каква е причината за отсъствието му? Нишата е популярна и с перспективи. Поддържаш ли други сайтове в тази сфера?

Защо вдигате такива стари теми ? Този потребител по-горе, дори може да не е из между живите :)

Темата не е архивирана. Защото преди време попадах на сайта. Интересна ми е историята за него. Не виждам нередност да се вдига стара тема. Може да се развие полезна дискусия, ако авторът е сред нас. :)

Често попадам на бързо залязващи сайтове, въпреки актуалността на сферата в която са.

Пари за хляб няма, какви сайтове... :D Като сметне кошницата за месеца и вноската за хостинга я няма и така.. залязва 1 падаща звезда :)
Вчера по фейсбук гледам си рекламират кафе машина и от 170 намалена на 60 и викам оо взимам я... Когато звъннах ми казаха, че била със счупен съд за вода...
Ще стане и по-лошо... В момента и аз гледам такава тенденция, но в другата сфера с игрите... Масово си спират сървърите... Кой знае, дечурлигата искат от мама и тате пари да си плащат сървърите, но в днешно време е трудно и сигурно им отказват...
Аз живея в Испания и тук са открили днес 76 случая на хепатит при деца и има 2000 коментара във фейсбук статията... Положението с украинците също не е цветущо, сега ще плъзнат по света... Абе... Все лоши неща...
Та хората последната им работа е да мислят за сайтове, които все по-трудно се оказват печелившо начинание...По-добре си купете разсад и посадете нещо в нивите си, ако имате такива :)
Вчера на ботевградско шосе се продаваше на 3 места разсад на домати, краставици и какво ли не... Ще ни докарат до положение да си садим всичко и да гледаме животни, за да се изхранваме... Кой знае тия деца какво са яли или пили...
Света както аз си мисля върви стремглаво към своя край, но пък аз не съжалявам за нищо, а вие :) ?

Последно редактирано:
Защо вдигате такива стари теми ? Този потребител по-горе, дори може да не е из между живите :)
Този домейн е за продан. Сигурно е бил сериозен сайт за диети. Жалко, че не е оцелял.

Пари за хляб няма, какви сайтове... :D Като сметне кошницата за месеца и вноската за хостинга я няма и така.. залязва 1 падаща звезда :)
......
Света както аз си мисля върви стремглаво към своя край, но пък аз не съжалявам за нищо, а вие :) ?
Странно как хората бяха изолирани, нямат пари, но търсят домашни методи и уреди за отслабване. Та, по-лесно е да им предлагаме разсад в сайтовете за отслабване. Хем суровоядство, хем градински спорт. :)

Както е тръгнало, ще си правя оранжерия с микро растения. Поне в тях е най-висока концентрацията на витамини.

Единствено съжалявам времето, което заварват младите.

Този домейн си заслужава да се плати/запази още дори да нямаш един ред написан за сайта си... А после си вдигни един wordpress нагласи си го и газ.. Пък после си прави къстъм сайт по темата ако искаш... така бих постъпил аз :) Наистина лошо, че е зарязан... но може да има куп причини...

Да, чекнах го в уеб архива. Десет години живот. Имал е доста контент.

Между другото, търся ефикасен продукт за отслабване (на билкова основа) и екипировка с тежести за отслабване с ходене, които да включа в публикации в сайта ми. Не намирам български и с промокод (не с афилиейт линк).

Back
Горе